Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
Google Scholar ID
Scopus Author ID
Teze/Rezumate în culegeri - 11.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 2
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 3
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 13
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 8
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2
Quality assessment of the bakery products enriched with calcium ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() |
Technical University of Moldova |
Ecological Chemistry |
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3. |
Disponibil online 14 September, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-276 |
Antioxidant activity of sweet products with anthocyanins extracts use as a natural food colorant ![]() |
Vizireanu Camelia1 ![]() ![]() |
1 "Dunarea de Jos" University of Galati, 2 Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-569 |
Cercetari privind utilizarea extractelor vegetale de antociane în alimente cu gust dulce ![]() |
Ciobanu Corina , Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() |
Технический Университет Молдовы |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M. |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6. |
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-176 |
The impact of different drying methods on pears quality ![]() |
Guţu Alexandru , Melenciuc Mihail ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-794 |
The content of biologically active substances and antioxidant activity in pumpkin pomace of different varieties ![]() |
Ghendov-Moşanu Aliona1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-505 |
Efectul încorporării pieliței strugurilor în formularea înghețatei ![]() |
Deseatnicova Olga ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-403 |
Efectul reducerii cantității de sare asupra calității produselor de panificație ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-376 |
Effect of grape skin incorporation into ice cream formulation ![]() |
Deseatnicova Olga ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-391 |
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake ![]() |
Boaghe Eugenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-338 |
Gastronomic traditions of Moldovan sweet dishes ![]() |
Babcenco Coralia ![]() ![]() |
National Commerce College of the Academy of Economic Studies |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-157-3.. |
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-469 |
Gastronomic traditions of moldovan sweet dishes ![]() ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia1 ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 National Commerce College of the Academy of Economic Studies |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-173-3. |
Disponibil online 19 January, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-425 |
Impact of drying procces on peach quality ![]() |
Deseatnicova Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-227 |
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review ![]() |
Capcanari Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-359 |
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7. |
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-329 |
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-316 |
Nucile – componente importante ale patrimoniului gastronomic moldav ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia12 ![]() ![]() ![]() |
1 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM, 2 Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 4. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-84-188-7. |
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-251 |
Particularități tehnologice ale pâinii tradiționale ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri |
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0. |
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-183 |
Profilul mineral al pielițelor de struguri din diferite soiuri ![]() |
Ruseva Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2023. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-123-4. |
Disponibil online 7 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-92 |
Similitudini ale tradițiilor gastronomice găgăuze cu cele din bucătăria moldovenească ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia1 ![]() ![]() ![]() |
1 Universitatea Tehnică a Moldovei, 2 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol. 3. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0. |
Disponibil online 4 May, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-541 |
The effect of using wine by-products in obtaining sweet preparations ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-181 |
Tipologia pensiunilor agroturistice, criterii de planificare și realizare ![]() |
Mija Nina ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri |
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0. |
Disponibil online 28 November, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-214 |
Perspective de diversificare a utilizării fructului de Cireș Cornelian (Cornus mas) ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2024. Comrat. ISBN 978-9975-83-294-6. |
Disponibil online 27 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-28 |