Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (2) |
Google Scholar ID
Scopus Author ID
Teze/Rezumate în culegeri - 9.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 12
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 7
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Nucile – componente importante ale patrimoniului gastronomic moldav |
Suhodol (Motruc) Natalia12 , Cazac Viorica2 , Babcenco Coralia2 |
1 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM, 2 Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 4. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-84-188-7. |
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-197 |
Particularități tehnologice ale pâinii tradiționale |
Suhodol (Motruc) Natalia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri |
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0. |
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-142 |
Similitudini ale tradițiilor gastronomice găgăuze cu cele din bucătăria moldovenească |
Suhodol (Motruc) Natalia1 , Cazac Viorica1 , Babcenco Coralia2 |
1 Universitatea Tehnică a Moldovei, 2 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol. 3. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0. |
Disponibil online 4 May, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-398 |
The effect of using wine by-products in obtaining sweet preparations |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Boaghe Eugenia |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-129 |
Tipologia pensiunilor agroturistice, criterii de planificare și realizare |
Mija Nina , Suhodol (Motruc) Natalia |
Technical University of Moldova |
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri |
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0. |
Disponibil online 28 November, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-165 |
Efectul încorporării pieliței strugurilor în formularea înghețatei |
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-14. Vizualizări-372 |
Efectul reducerii cantității de sare asupra calității produselor de panificație |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Covaliov (Boaghi) Eugenia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-333 |
Effect of grape skin incorporation into ice cream formulation |
Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia |
Technical University of Moldova |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-352 |
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake |
Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-293 |
Gastronomic traditions of Moldovan sweet dishes |
Babcenco Coralia , Suhodol (Motruc) Natalia |
National Commerce College of the Academy of Economic Studies |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-157-3.. |
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-420 |
Gastronomic traditions of moldovan sweet dishes |
Suhodol (Motruc) Natalia1 , Babcenco Coralia2 |
1 Technical University of Moldova, 2 National Commerce College of the Academy of Economic Studies |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-173-3. |
Disponibil online 19 January, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-396 |
Impact of drying procces on peach quality |
Deseatnicova Olga , Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Vişanu Vitali , Ţislinscaia Natalia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-198 |
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review |
Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boaghe Eugenia , Radu Oxana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia , Boiştean Alina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-308 |
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches |
Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicov Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Boaghe Eugenia , Sturza Rodica |
Technical University of Moldova |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7. |
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-278 |
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova |
Suhodol (Motruc) Natalia , Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Boiştean Alina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-279 |
The content of biologically active substances and antioxidant activity in pumpkin pomace of different varieties |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Railean Mariana1 , Deseatnicova Olga1 , Suhodol (Motruc) Natalia1 , Socaciu Carmen2 , Pintea Adela Mariana2 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-457 |
The impact of different drying methods on pears quality |
Guţu Alexandru , Melenciuc Mihail , Suhodol (Motruc) Natalia , Bernic Mircea , Deseatnicov Olga |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-752 |
Cercetari privind utilizarea extractelor vegetale de antociane în alimente cu gust dulce |
Ciobanu Corina , Suhodol (Motruc) Natalia , Deseatnicov Olga |
Технический Университет Молдовы |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M. |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6. |
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-151 |
Antioxidant activity of sweet products with anthocyanins extracts use as a natural food colorant |
Vizireanu Camelia1 , Sturza Andrei2 , Suhodol (Motruc) Natalia2 , Ciobanu Corina2 |
1 "Dunarea de Jos" University of Galati, 2 Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-1. Vizualizări-510 |
Quality assessment of the bakery products enriched with calcium |
Suhodol (Motruc) Natalia |
Technical University of Moldova |
Ecological Chemistry |
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3. |
Disponibil online 14 September, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-235 |