IBN
Închide

29Publicaţii

282Descărcări

9866Vizualizări

Suhodol (Motruc) Natalia
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(2)
ORCiD
Google Scholar ID
Scopus Author ID

Teze/Rezumate în culegeri - 9.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 12
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 7
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2022 - 1

Impact of plant additives: Parsley (Petroselinum crispum) leaves and red bell pepper (Capsicum annuum) on the quality of eggless wheat pasta
Boaghe Eugenia , Deseatnicova Olga , Reşitca Vladislav , Suhodol (Motruc) Natalia , Grosu Carolina , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Czech Journal of Food Sciences
Vol. 40, / 2022 / ISSN 1212-1800 / ISSNe 1805-9317
Disponibil online 12 October, 2022. Descarcări-21. Vizualizări-408
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 1

Effect of grape skin powder extract addition on functional and physicochemical properties of marshmallow
Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Capcanari Tatiana , Grosu Carolina , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Ukrainian Food Journal
Vol. 10, / 2021 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-7. Vizualizări-97
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Use of sea buckthorn fruits in the pastry manufacturing
Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona , Deseatnicov Olga , Suhodol (Motruc) Natalia
Technical University of Moldova
Scientific Study and Research: Chemistry and Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry
Nr. 1(17) / 2016 / ISSN 1582-540X
Disponibil online 21 January, 2023. Descarcări-18. Vizualizări-405
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 3 of 3