![]() |
![]() ![]() |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.14:615.322 (1) |
Zahăr. Melasă. Glucoză etc. (13) |
Medicamentele potrivit originii lor (479) |
![]() GHENDOV-MOŞANU, Aliona, SANDU, Iuliana, MAZUR, Mihail, BANTEA-ZAGOREANU, Valentina, BAERLE, Alexei, CRISTEA, Elena, STURZA, Rodica. Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 203-229. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | ||||||
2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.14:615.322 | ||||||
Pag. 203-229 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|
Dublin Core Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'> <dc:creator>Ghendov-Moşanu, A.A.</dc:creator> <dc:creator>Sandu, I.</dc:creator> <dc:creator>Mazur, M.</dc:creator> <dc:creator>Bantea-Zagoreanu, V.</dc:creator> <dc:creator>Baerle, A.V.</dc:creator> <dc:creator>Cristea, E.</dc:creator> <dc:creator>Sturza, R.A.</dc:creator> <dc:date>2012-12-03</dc:date> <dc:source>Teoria şi Arta Educaţiei Fizice în Şcoală (4) 203-229</dc:source> <dc:title>Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type> </oai_dc:dc>
CZU: 664.14:615.322
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN