![]() |
![]() ![]() |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
579.67:663/664 (4) |
Microbiologie aplicată (376) |
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (603) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (1498) |
![]() SANDU, Iuliana, SAVCENCO, Alexandra, BAERLE, Alexei, TATAROV, Pavel, MACARI, Artur. Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 34-57. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | |||||||
2023 | |||||||
![]() |
|||||||
CZU: 579.67:663/664 | |||||||
Pag. 34-57 | |||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
Crossref XML Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <doi_batch version='4.3.7' xmlns='http://www.crossref.org/schema/4.3.7' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.crossref.org/schema/4.3.7 http://www.crossref.org/schema/deposit/crossref4.3.7.xsd'> <head> <doi_batch_id>ibn-206193</doi_batch_id> <timestamp>1719674144</timestamp> <depositor> <depositor_name>Information Society Development Instiute, Republic of Moldova</depositor_name> <email_address>[email protected]</email_address> </depositor> <registrant>Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport din Moldova</registrant> </head> <body> <journal> <journal_metadata> <full_title>Teoria şi Arta Educaţiei Fizice în Şcoală</full_title> <issn media_type='print'>18570615</issn> </journal_metadata> <journal_issue> <publication_date media_type='print'> <year>2012</year> </publication_date> <issue>4</issue> </journal_issue> <journal_article publication_type='full_text'><titles> <title>Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare</title> </titles> <contributors> <person_name sequence='first' contributor_role='author'> <given_name>Iuliana</given_name> <surname>Sandu</surname> </person_name> <person_name sequence='additional' contributor_role='author'> <given_name>Alexandra</given_name> <surname>Savcenco</surname> </person_name> <person_name sequence='additional' contributor_role='author'> <given_name>Alexei</given_name> <surname>Baerle</surname> </person_name> <person_name sequence='additional' contributor_role='author'> <given_name>Pavel</given_name> <surname>Tatarov</surname> </person_name> <person_name sequence='additional' contributor_role='author'> <given_name>Artur</given_name> <surname>Macari</surname> </person_name> </contributors> <publication_date media_type='print'> <year>2012</year> </publication_date> <pages> <first_page>34</first_page> <last_page>57</last_page> </pages> </journal_article> </journal> </body> </doi_batch>
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN