Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare
Închide
39 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
579.67:663/664 (4)
Microbiologie aplicată (376)
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (603)
Producerea și consevarea alimentelor solide (1498)
SM ISO690:2012
SANDU, Iuliana, SAVCENCO, Alexandra, BAERLE, Alexei, TATAROV, Pavel, MACARI, Artur. Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 34-57.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
2023

Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare

CZU: 579.67:663/664

Pag. 34-57

Sandu Iuliana, Savcenco Alexandra, Baerle Alexei, Tatarov Pavel, Macari Artur
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Teze de doctorat:
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2024


Crossref XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<doi_batch version='4.3.7' xmlns='http://www.crossref.org/schema/4.3.7' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.crossref.org/schema/4.3.7 http://www.crossref.org/schema/deposit/crossref4.3.7.xsd'>
<head>
<doi_batch_id>ibn-206193</doi_batch_id>
<timestamp>1719674144</timestamp>
<depositor>
<depositor_name>Information Society Development Instiute, Republic of Moldova</depositor_name>
<email_address>[email protected]</email_address>
</depositor>
<registrant>Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport din Moldova</registrant>
</head>
<body>
<journal>
<journal_metadata>
<full_title>Teoria şi Arta Educaţiei Fizice în Şcoală</full_title>
<issn media_type='print'>18570615</issn>
</journal_metadata>
<journal_issue>
<publication_date media_type='print'>
<year>2012</year>
</publication_date>
<issue>4</issue>
</journal_issue>
<journal_article publication_type='full_text'><titles>
<title>Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare</title>
</titles>
<contributors>
<person_name sequence='first' contributor_role='author'>
<given_name>Iuliana</given_name>
<surname>Sandu</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Alexandra</given_name>
<surname>Savcenco</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Alexei</given_name>
<surname>Baerle</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Pavel</given_name>
<surname>Tatarov</surname>
</person_name>
<person_name sequence='additional' contributor_role='author'>
<given_name>Artur</given_name>
<surname>Macari</surname>
</person_name>
</contributors>
<publication_date media_type='print'>
<year>2012</year>
</publication_date>
<pages>
<first_page>34</first_page>
<last_page>57</last_page>
</pages>
</journal_article>
</journal>
</body>
</doi_batch>
CZU: 579.67:663/664
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN
CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare6-33
CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale58-88
Capitolul IV. Modelarea matematică și optimizarea proceselor de deshidratare a produselor vegetale89-112
Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale

CZU: 664.667

118-135
Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale

CZU: 637.146

136-172
Capitolul VII. tehnologii de stabilizare a produselor lipidice cu extracte vegetale liposolubile173-202
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale203-229
Capitolul IX. Optimizarea procesului de fermentare a strugurilor în vederea majorării conținutului de substanțe biologic active230-267