Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Goat milk yougurt as a potentially functional food |
Popovici Cristina , Brînza Renata , Cartaşev Anatolie , Migalatiev Olga , Bogdan-Golubi Nina , Golubi Roman , Grumeza-Clefos Irina , Coev Ghenadii , Caragia Vavil |
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3. |
2019. ruse. . 34-40. |
Disponibil online 28 September, 2022 |
Quality indicators of semi-products from meat with vegetable components |
Grumeza-Clefos Irina , Macari Artur , Gudima Angela , Mardar Maryna , Coev Ghenadii , Voitco Elena |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 177-182. |
Disponibil online 15 July, 2019 |
The technology of nonwaste processing of the whey |
Bogdan-Golubi Nina , Necrîlova Liudmila , Coev Ghenadii |
Microbial Biotechnology |
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 102-102. |
Disponibil online 23 May, 2019 |
Long time preservation of industrial lactic acid bacteria |
Bureţ Elena , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii , Burţeva Svetlana , Chiseliţă Oleg |
Microbial Biotechnology |
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 107-107. |
Disponibil online 24 May, 2019 |
Aplicarea preparatelor bactericide la păstrarea frigorifică a cărnii de pasăre |
Ştefîrţă Irina , Gudima Angela , Coev Ghenadii |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M. |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 68-69. |
Disponibil online 25 May, 2023 |
Determinarea termenului de păstrare a produselor lactate acide liofilizate |
Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 6-9. |
Disponibil online 23 June, 2023 |
Разработка технологии получения сывороточных ферментированных напитков |
Bogdan-Golubi Nina , Necrîlova Liudmila , Coev Ghenadii |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 37-40. |
Disponibil online 27 June, 2023 |
Elaborarea standardului naţional cu privire la calitatea laptelui de capră şi de oaie - materie primă |
Nicolaescu Maria-Marcela , Bureţ Elena , Coev Ghenadii |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 65-68. |
Disponibil online 27 June, 2023 |
Microbiota cărnii de pasăre tratată cu acid lactic şi lactat de sodiu |
Ştefîrţă Irina , Coev Ghenadii , Gudima Angela |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 91-94. |
Disponibil online 27 June, 2023 |
Culturi de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră |
Barbaroș Maria-Marcela , Bureţ Elena , Coev Ghenadii |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 416-418. |
Disponibil online 21 March, 2019 |
Storing poultry in vacuum packages and in gas adjusted environment |
Ştefîrţă Irina , Coev Ghenadii , Gudima Angela , Rubţova Silvia |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 308-313. |
Disponibil online 5 October, 2020 |
Improvement of textural properties of fermented milk by using streptococcus thermophilus strains |
Bureţ Elena , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 230-234. |
Disponibil online 5 October, 2020 |
Autochthonous symbiotic cultures for goat's milk yogurt obtaining |
Barbaroș Maria-Marcela , Bureţ Elena , Coev Ghenadii |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 264-267. |
Disponibil online 5 October, 2020 |
Aplicarea tulpinilor autohtone de bacterii lactice la fabricarea smîntînii combinate |
Bureţ Elena , Şveţ Svetlana , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Biotehnologia microbiologică – domeniu scientointensiv al ştiinţei contemporane |
2011. Chișinău, Republica Moldova. „Elena-V.I.” SRL. 12-13. |
Disponibil online 20 September, 2019 |
1-20 of 21