IBN
Închide
Coev Ghenadii
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD

Articole în reviste din RM - 3. Publicaţii la conferinţe din RM - 17. Publicaţii peste hotare - 1.
Teze/Rezumate în culegeri - 1. Contribuții - 4.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 4
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 3
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2020 - 4

Elaborarea fluxului tehnologic de obţinere a laptelui de capră pentru consum
Cartaşev Anatolie , Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Коев Геннадий
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-181
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elaborarea fluxului tehnologic de producere a semifabricatelor din carne tocată de ovine
Grumeza-Clefos Irina1 , Коев Геннадий1 , Gudima Angela2 , Macari Artur2
1 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий,
2 Технический Университет Молдовы
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-142
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Indicii de calitate a semifabricatelor din carne tocată de ovine
Grumeza-Clefos Irina1 , Коев Геннадий1 , Gudima Angela2 , Macari Artur2
1 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий,
2 Технический Университет Молдовы
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-138
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiu de fezabilitate economică a fabricării brânzei din lapte de capră cu aplicarea culturii starter autohtonă
Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Cartaşev Anatolie , Коев Геннадий
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-139
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Goat milk yougurt as a potentially functional food
Popovici Cristina1 , Brînza Renata1 , Cartaşev Anatolie2 , Migalatiev Olga2 , Bogdan-Golubi Nina2 , Golubi Roman2 , Grumeza-Clefos Irina2 , Coev Ghenadii2 , Caragia Vavil2
1 Technical University of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3.
2019. ruse. ISBN 1311-3321.
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-267
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Parametrii de calitate a şroturilor din seminţe oleaginoase utilizaţi în produsele de carne
Grumeza-Clefos Irina , Macari Artur , Gudima Angela , Coev Ghenadii
Universitatea Tehnică a Moldovei
Agronomie şi agroecologie
Vol.52(1). 2018. Chişinău. ISBN 978-.
Disponibil online 5 December, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-690
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quality indicators of semi-products from meat with vegetable components
Grumeza-Clefos Irina1 , Macari Artur1 , Gudima Angela1 , Mardar Maryna2 , Coev Ghenadii3 , Voitco Elena3
1 Technical University of Moldova,
2 National University of Food Technologies, Kyiv,
3 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-621
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Actualitatea studiului laptelui de capră ca sursă de izolare a tulpinilor de bacterii lactice
Bogdan-Golubi Nina1 , Rudic Valeriu2 , Coev Ghenadii1
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii
Nr. 3(330) / 2016 / ISSN 1857-064X
Disponibil online 26 December, 2016. Descarcări-36. Vizualizări-977
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Semifabricate din tocătură de carne de ovină cu adaos de şrot din seminţe de nuci, dovleac, in şi struguri
Grumeza-Clefos Irina1 , Gudima Angela2 , Coev Ghenadii1 , Macari Artur2
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Ştiinţa Agricolă
Nr. 2 / 2016 / ISSN 1857-0003 / ISSNe 2587-3202
Disponibil online 24 January, 2017. Descarcări-17. Vizualizări-917
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 7

Aplicarea preparatelor bactericide la păstrarea frigorifică a cărnii de pasăre
Ştefîrţă Irina1 , Gudima Angela2 , Coev Ghenadii1
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M.
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6.
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-118
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Determinarea termenului de păstrare a produselor lactate acide liofilizate
Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 23 June, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-115
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elaborarea standardului naţional cu privire la calitatea laptelui de capră şi de oaie - materie primă
Nicolaescu Maria-Marcela , Bureţ Elena , Coev Ghenadii
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-144
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Long time preservation of industrial lactic acid bacteria
Burets Elena1 , Cartaşev Anatolie1 , Coev Ghenadii1 , Burtseva Svetlana2 , Chiselita Oleg2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM
Microbial Biotechnology
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9.
Disponibil online 24 May, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-725
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Microbiota cărnii de pasăre tratată cu acid lactic şi lactat de sodiu
Ştefîrţă Irina1 , Coev Ghenadii1 , Gudima Angela2
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-95
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The technology of nonwaste processing of the whey
Bogdan-Golubi Nina , Necrîlova Liudmila , Coev Ghenadii
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Microbial Biotechnology
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9.
Disponibil online 23 May, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-535
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Разработка технологии получения сывороточных ферментированных напитков
Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Коев Геннадий
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-79
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 4

Culturi de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră
Barbaroș Maria-Marcela , Bureţ Elena , Coev Ghenadii
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0.
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-28. Vizualizări-765
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimizarea compoziţiei mediului nutritiv de cultivare a bacteriilor lactice pentru sporirea biomasei
Şveţ Svetlana , Bureţ Elena , Coev Ghenadii
Institutul de Tehnologii Alimentare
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0.
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-585
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Particularităţile tehnologiei băuturilor lactate netermizate combinate pe bază de iaurt şi lapte acru cu specificarea termenului de valabilitate
Coev Ghenadii , Necrîlova Liudmila , Meleşco Sofia , Bogdan-Golubi Nina
Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie şi Medicină Veterinară
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0.
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-15. Vizualizări-617
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Комбинированная сметана и сроки ее хранения
Svets S , Бурец Елена , Бурцева Светлана , Коев Геннадий
Институт Пищевых Технологий
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0.
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-664
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 3

Autochthonous symbiotic cultures for goat's milk yogurt obtaining
Barbaroș Maria-Marcela , Burets Elena , Coev Ghenadii
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-763
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Improvement of textural properties of fermented milk by using streptococcus thermophilus strains
Burets Elena , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-427
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Storing poultry in vacuum packages and in gas adjusted environment
Ştefîrţă Irina1 , Coev Ghenadii1 , Gudima Angela1 , Rubtsova Silvia2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-334
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011 - 2

Aplicarea tulpinilor autohtone de bacterii lactice la fabricarea smîntînii combinate
Bureţ Elena , Şveţ Svetlana , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Biotehnologia microbiologică – domeniu scientointensiv al ştiinţei contemporane
2011. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-106-78-8.
Disponibil online 20 September, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-476
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Аминокислотный состав и питательная ценность комбинированной сметаны, выработанной с использованием местных штаммов молочнокислых бактерий
Şveţ Svetlana1 , Бурцева Светлана2 , Гараева Светлана1 , Bureţ Ion1 , Коев Геннадий1
1 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий,
2 Институт Микробиологии и Биотехнологии АНМ
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii
Nr. 2(314) / 2011 / ISSN 1857-064X
Disponibil online 15 December, 2013. Descarcări-9. Vizualizări-1501
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2008 - 1

Studiu păstrării frigorifice a semifabricatelor combinate din carne de pasăre
Puşcaş Alexandra , Ţislinscaia Natalia , Coev Ghenadii , Gudima Ala
Universitatea Tehnică a Moldovei
International Conference of Young Researchers
Ediția 6. 2008. Chişinău. ISBN 978-9975-62-196-0.
Disponibil online 24 May, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-393
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 26 of 26