Articolul precedent |
Articolul urmator |
123 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-11-26 14:16 |
SM ISO690:2012 ŞTEFÎRŢĂ, Irina, GUDIMA, Angela, COEV, Ghenadii. Aplicarea preparatelor bactericide la păstrarea frigorifică a cărnii de pasăre. In: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor: consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M., 20-21 octombrie 2014, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2014, Vol.2, pp. 68-69. ISBN 978-9975-45-249-6. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor Vol.2, 2014 |
||||||
Conferința "Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor" Chișinău, Moldova, 20-21 octombrie 2014 | ||||||
|
||||||
Pag. 68-69 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Aplicarea preparatelor bactericide: acid lactic, lactat de sodiu, mix de acid lactic şi lactat de sodiu la păstrarea frigorifică cărnii de pasăre şi tratarea ulterioară cu raze UV, realizată prin metoda de stropire permite igienizarea suplimentară şi stabilizarea indicilor microbiologici, fizico-chimici, organoleptici. Ca urmare creşte termenul de valabilitate a produsului finit în stare refrigerată. |
||||||
Cuvinte-cheie carne de pasăre refrigerată, tratament preventiv cu apă glacială, acid lactic, lactat de sodiu, mix de acid lactic şi lactat de sodiu, raze UV, termen de valabilitate |
||||||
|