IBN
Închide
............................................................................................................................................................................................................................
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
АБВГДЖЗИКЛМНОПРСТУФХЦЧЮЯ
............................................................................................................................................................................................................................
Centrul de Cercetări pentru Oenologie, Academia Română Filiala Iași
Distribuirea autorilor în funcție de sex Distribuirea autorilor în funcție de sex

Cuvinte-cheie (46): antioxidant activity (3), White wines (2), bioactive compounds (2)
Publicații ale autorilor în alte reviste/culegeri ale manifestărilor științifice1/1
Dinamica articolelor pe ani / CZU / DOI 13
4 publicatii cu CZU (30.8%)
4 publicatii cu DOI (30.8%)
Dinamica publicării și indexării în IBN
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Autori unici pe ani
Numărul de articole descărcate pe ani
Numărul de articole accesate pe ani
Colaborarea cu organizaţii din alte ţări
Identificatori (2 ORCID,
0 Google Scholar ID,
2 Scopus Author ID)
Brevete Tabelul(1)
H-index autori

Lista publicaţiilor - 13. Descărcări - 42. Vizualizări - 4746.
Articole în reviste din RM - 1. Publicaţii la conferinţe din RM - 8. Publicaţii peste hotare - 4.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012

2020 - 3

Potential application of hippophae rhamnoides in wheat bread production
Ghendov-Moşanu Aliona, Cristea Elena, Patraș Antoanela, Sturza Rodica, Pădureanu Silvica, Deseatnicova Olga, Turculeț Nadejda, Boeştean Olga, Niculaua Marius
Molecules (Basel, Switzerland)
Nr. 6(25) / 2020 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 5 April, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-397
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rose Hips, a Valuable Source of Antioxidants to Improve Gingerbread Characteristics
Ghendov-Moşanu Aliona, Cristea Elena, Patraș Antoanela, Sturza Rodica, Niculaua Marius
Molecules (Basel, Switzerland)
Nr. 23(25) / 2020 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 11 March, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-197
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Synthetic dye’s substitution with chokeberry extract in jelly candies
Ghendov-Moşanu Aliona, Cristea Elena, Sturza Rodica, Niculaua Marius, Patraș Antoanela
Journal of Food Science and Technology
Nr. 12(57) / 2020 / ISSN 0022-1155 / ISSNe 0975-8402
Disponibil online 11 March, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-180
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Influence of pH and ionic strength on the color parameters and antioxidant properties of an ethanolic red grape marc extract
Cristea Elena, Sturza Rodica, Jauregi Paula J., Niculaua Marius, Ghendov-Moşanu Aliona, Patraș Antoanela
Journal of Food Biochemistry
Nr. 4(43) / 2019 / ISSN 0145-8884
Disponibil online 28 February, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-365
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Designing β-cyclodextrin for drug-delivery
Bucur Șt., Lungu N.-C., Mangalagiu Ionel, Niculaua Marius
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 70-75.
Disponibil online 30 January, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-280
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

Anthocyanin content and composition of red senescent leaves from Vitis Vinifera l. Table Grape Cultivars
Filimon Razvan Vasile, Rotaru Liliana, Filimon Roxana, Niculaua Marius
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 42 (2). 2015. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 82-92.
Disponibil online 25 March, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-368
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Ornitofauna  Obcinii  Mari  din  Bucovina (România)
Trelea Sorin
Sustainable use and protection of animal world diversity:International Symposium dedicated to 75th anniversary of Professor Andrei Munteanu
2014. Chisinau, Republica Moldova. Tipografia Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 102-104.
Disponibil online 14 May, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-186
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 2

Aspecte privind contribuţia acizilor la realizarea concentraţiei ionilor de hidrogen a vinurilor albe din centrul viticol AVEREŞTI-HUŞI
Odăgeriu Gheorghe, Zamfir C., Creţu Carmen, Alexandru C., Cotea Valeriu
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 443-449.
Disponibil online 12 June, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-284
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influenţa unor materiale nanoporoase asupra conţinutului de ioni metalici din vin
Luchian Camelia, Niculaua Marius, Patraș Antoanela, Zamfir C., Cotea Valeriu
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (1). 2013. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 439-443.
Disponibil online 12 June, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-319
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2009 - 1

Aspecte privind influenţa unor procedee de refrigerare asupra solubilităţii compuşilor tartrici din vinuri
Odăgeriu Gheorghe, Cotea Valeriu, Minciună L., Colibaba Cintia, Buburuzanu Cristian
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1(0) / 2009 / ISSN 1857-0003 / ISSNe 2587-3202
Disponibil online 29 July, 2013. Descarcări-1. Vizualizări-615
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2005 - 3

Redox aspects concerning the preservation of food products by freezing
Zănoagă Cristinel, Zanoaga Madalina, Oana Cristina
Ecological Chemistry
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. Tipografia Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 432-432.
Disponibil online 14 September, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-8
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Redox mediated secondary effects of food additives. 1. Case study related to preservatives
Zănoagă Cristinel, Oana Cristina, Zanoaga Madalina
Ecological Chemistry
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. Tipografia Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 431-432.
Disponibil online 14 September, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-6
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viticol singularities – vinicol premises
Zănoagă Cristinel, Cotea Valeriu, Zanoaga Madalina
Ecological Chemistry
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. Tipografia Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 388-389.
Disponibil online 10 September, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-49
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 13 of 13