IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Anul fondării  1974
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională >
Caracteristica articolelor >
Limba de publicare >
Ultima descărcare din IBN:
2021-04-02 17:42
Vizibilitatea autorilor >

Numere înregistrate

  2020  (2 din 12)2
imagine

pISSN: 0022-1155
eISSN: 0975-8402
Journal of Food Science and Technology
În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2020 - 2020
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole239702
Volume22998
Total46968

Vizualizări   102Descărcări   4

Conţinutul numărului de revistă

Synthetic dye’s substitution with chokeberry extract in jelly candies

4383-4394

DOI: 10.1007/s13197-020-04475-6

Ghendov-Moşanu Aliona, Cristea Elena, Sturza Rodica, Niculaua Marius, Patraș Antoanela