IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2021-09-15 04:19
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 4 / 2019  (1 din )1    
 2019  (1 din )1    
Nr. 4(43) 1
imagine

pISSN: 0145-8884
Journal of Food Biochemistry

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2019 - 2019
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole164001
Volume149913
Total2113913

Vizualizări   500Descărcări   13

Conţinutul numărului de revistă

Influence of pH and ionic strength on the color parameters and antioxidant properties of an ethanolic red grape marc extract 0-0

DOI: 10.1111/jfbc.12788

Cristea Elena , Sturza Rodica , Jauregi Paula J. , Niculaua Marius , Ghendov-Moşanu Aliona , Patraș Antoanela