IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-17(17) pentru cuvîntul-cheie "gastronomy"
Some Problems and Useful Approaches for Russian Translation of Gastronomic Texts
Lozan Dmitrii
Moldova State University
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-114
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aforismele și expresiile latine: dimensiunea gastronomică
Mincu Eugenia, Macovei Dorina
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-107
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efectele pragmatice și interculturale ale funcționării termenilor din domeniul gastronomiei în textul literar (în romanul lui Michel Houellbecq „Sérotonine” și în traducerea în limba română)
Zbanţ Ludmila
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-110
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Traducerea literară și gastronomia mexicană: câteva rețete
Petrescu Olivia Narcisa
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-104
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
François Rabelais: gastronomia în slujba literaturii
Gheorghiţă Ana
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-148
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bucătăria nemților basarabeni ca expresie a dialogului intercultural
Grossu-Chiriac Cristina
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-118
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De la rețetele de familie la Colecția de carte „Poale-n brâu (Gastronomie veche românească)”
Ardeleanu Sanda-Maria
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-100
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Traduction de l’art culinaire kabyle d’Algérie en arabe. „Histoire de ma vie” de Fadhma Aith Mansour Amrouche, Expérience d’une traductrice
Sadouni Rachida
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-128
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elements of Gastronomy in Ottoman Miniatures
Arslan Betul, Yaman Hulya
Abant Izzer Baysal University
International Applied Social Sciences Congress
Ediţia 7. 2023. Ankara. ISBN 978-625-94328-0-9.
Disponibil online 29 March, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-83
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sarmale - symbol of Moldovan gastronomy
Gutium Olga, Siminiuc Rodica, Grosu Carolina, Cazac-Scobioala Viorica
Technical University of Moldova
Journal of Social Sciences
Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3490 /ISSNe 2587-3504
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-42. Vizualizări-501
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A Symbolic Taste of the City: Eskișehir Met Halva from Legend to Game
Koc Adem
Patrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovare
Ediția 14. 2022. Chișinău. ISBN 978-9975-84-171-9..
Disponibil online 29 November, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-261
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Consumul atipic al mâncării în basmele lui B. P.-Hasdeu
Gîrlea Olesea
Filologia modernă: realizări şi perspective în context european
Ediţia 15. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3274-4-2.
Disponibil online 23 November, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-389
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Verben der Kochkunst des Deutschen und des Rumänischen: eine lexikalisch-kulturelle Vergleichsanalyse
Chira Oxana
Staatliche Alecu-Russo-Universität Bălți
Probleme de filologie: aspecte teoretice şi practice
Ediţia 8. 2022. Bălţi. ISBN 978-9975-161-21-3.
Disponibil online 22 March, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-183
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gastronomic traditions of moldovan sweet dishes
Suhodol (Motruc) Natalia1, Babcenco Coralia2
1 Technical University of Moldova,
2 National Commerce College of the Academy of Economic Studies
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-173-3.
Disponibil online 19 January, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-396
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Overview of tourism development in Italy
Favia Francesco
Development of sustainable tourism: actualities and opportunities
2022. . ISBN (pdf) 978-9975-62-502-9 (PDF).
Disponibil online 21 February, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-174
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heuristic tourism trend and gastronomy tourism in Istanbul
Undey Nur
Istanbul University
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Ediţia a 21-a . 2019. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-968-7.
Disponibil online 26 January, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-530
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gastronomic traditions of Moldovan sweet dishes
Babcenco Coralia, Suhodol (Motruc) Natalia
National Commerce College of the Academy of Economic Studies
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-157-3..
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-419
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-17 of 17