Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-17(17) pentru cuvîntul-cheie "gastronomy"
Some Problems and Useful Approaches for Russian Translation of Gastronomic Texts |
Lozan Dmitrii |
Moldova State University |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-114 |
Aforismele și expresiile latine: dimensiunea gastronomică |
Mincu Eugenia, Macovei Dorina |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-107 |
Efectele pragmatice și interculturale ale funcționării termenilor din domeniul gastronomiei în textul literar (în romanul lui Michel Houellbecq „Sérotonine” și în traducerea în limba română) |
Zbanţ Ludmila |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-110 |
Traducerea literară și gastronomia mexicană: câteva rețete |
Petrescu Olivia Narcisa |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-104 |
François Rabelais: gastronomia în slujba literaturii |
Gheorghiţă Ana |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-148 |
Bucătăria nemților basarabeni ca expresie a dialogului intercultural |
Grossu-Chiriac Cristina |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-118 |
De la rețetele de familie la Colecția de carte „Poale-n brâu (Gastronomie veche românească)” |
Ardeleanu Sanda-Maria |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-100 |
Traduction de l’art culinaire kabyle d’Algérie en arabe. „Histoire de ma vie” de Fadhma Aith Mansour Amrouche, Expérience d’une traductrice |
Sadouni Rachida |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-128 |
Elements of Gastronomy in Ottoman Miniatures |
Arslan Betul, Yaman Hulya |
Abant Izzer Baysal University |
International Applied Social Sciences Congress |
Ediţia 7. 2023. Ankara. ISBN 978-625-94328-0-9. |
Disponibil online 29 March, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-83 |
Sarmale - symbol of Moldovan gastronomy |
Gutium Olga, Siminiuc Rodica, Grosu Carolina, Cazac-Scobioala Viorica |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3490 /ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-42. Vizualizări-501 |
A Symbolic Taste of the City: Eskișehir Met Halva from Legend to Game |
Koc Adem |
Patrimoniul cultural: cercetare, valorificare, promovare |
Ediția 14. 2022. Chișinău. ISBN 978-9975-84-171-9.. |
Disponibil online 29 November, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-261 |
Consumul atipic al mâncării în basmele lui B. P.-Hasdeu |
Gîrlea Olesea |
Filologia modernă: realizări şi perspective în context european |
Ediţia 15. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3274-4-2. |
Disponibil online 23 November, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-389 |
Verben der Kochkunst des Deutschen und des Rumänischen: eine lexikalisch-kulturelle Vergleichsanalyse |
Chira Oxana |
Staatliche Alecu-Russo-Universität Bălți |
Probleme de filologie: aspecte teoretice şi practice |
Ediţia 8. 2022. Bălţi. ISBN 978-9975-161-21-3. |
Disponibil online 22 March, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-183 |
Gastronomic traditions of moldovan sweet dishes |
Suhodol (Motruc) Natalia1, Babcenco Coralia2 |
1 Technical University of Moldova, 2 National Commerce College of the Academy of Economic Studies |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-173-3. |
Disponibil online 19 January, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-396 |
Overview of tourism development in Italy |
Favia Francesco |
Development of sustainable tourism: actualities and opportunities |
2022. . ISBN (pdf) 978-9975-62-502-9 (PDF). |
Disponibil online 21 February, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-174 |
Heuristic tourism trend and gastronomy tourism in Istanbul |
Undey Nur |
Istanbul University |
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii |
Ediţia a 21-a . 2019. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-968-7. |
Disponibil online 26 January, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-530 |
Gastronomic traditions of Moldovan sweet dishes |
Babcenco Coralia, Suhodol (Motruc) Natalia |
National Commerce College of the Academy of Economic Studies |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-157-3.. |
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-419 |
1-17 of 17