IBN
Închide

45Publicaţii

572Descărcări

21449Vizualizări

Reşitca Vladislav
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(3)
ORCiD
Google Scholar ID
Scopus Author ID

Teze/Rezumate în culegeri - 9.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 4
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 4
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 5
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 18
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 6
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2

2022 - 6

Bioactive potential of some condimentary plants: wild garlic (Allium Ursinum), sorrel (Rumex Acetosa L.), nettle (Urtica Dioica)
Popovici Violina , Boaghe Eugenia , Gutium Olga , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-261
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake
Boaghe Eugenia , Suhodol (Motruc) Natalia , Reşitca Vladislav , Deseatnicova Olga , Capcanari Tatiana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-302
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of the eating behavior of TUM employees during the lockdown
Siminiuc Rodica , Ţurcanu Dinu , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Reşitca Vladislav , Țurcanu Tatiana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-219
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Food in correlation with child autism: case study in the Republic of Moldova
Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Siminiuc Rodica , Reşitca Vladislav , Ţurcanu Dinu
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-248
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nutritional status of pregnant women from Republic of Moldova
Boaghe Eugenia , Popovici Violina , Reşitca Vladislav , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-228
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The use of natural preservative in production gummy candies: valuation of local wine vinegar
Boiştean Alina , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Siminiuc Rodica , Ţurcanu Dinu , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-393
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 6 of 6