Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
Google Scholar ID
Scopus Author ID
Teze/Rezumate în culegeri - 11.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 2
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 3
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 13
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 8
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2
Nucile – componente importante ale patrimoniului gastronomic moldav ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia12 ![]() ![]() ![]() |
1 Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM, 2 Universitatea Tehnică a Moldovei |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 4. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-84-188-7. |
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-251 |
Profilul mineral al pielițelor de struguri din diferite soiuri ![]() |
Ruseva Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice |
2023. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-123-4. |
Disponibil online 7 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-92 |
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake ![]() |
Boaghe Eugenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-338 |
Gastronomic traditions of Moldovan sweet dishes ![]() |
Babcenco Coralia ![]() ![]() |
National Commerce College of the Academy of Economic Studies |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 3. 2022. Chişinău. ISBN 978-9975-84-157-3.. |
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-9. Vizualizări-470 |
Impact of drying procces on peach quality ![]() |
Deseatnicova Olga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-227 |
Nutritional attributes of Goji (Lycium Barbarum) berry - A review ![]() |
Capcanari Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-361 |
Optimization of the extraction process of bioactive compounds from peaches ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7. |
Disponibil online 25 November, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-334 |
The problem of lactose intolerance in children from the Republic of Moldova ![]() |
Suhodol (Motruc) Natalia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-316 |