IBN
Închide
Capcanari Tatiana
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(2)
ORCiD
Google Scholar ID
Scopus Author ID

Publicaţii peste hotare - 3.
Publicații indexate în SCOPUS - 3. Contribuții - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 1. Cărţi publicate în RM
  • 1.2.Contribuții în monografii - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 3

2023 - 5

Bioactive profile of carob (Ceratonia siliqua L.) cultivated in European and North Africa agrifood sectors
Capcanari Tatiana , Boaghe Eugenia , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Popovici Violina , Radu Oxana , Siminiuc Rodica
Technical University of Moldova
Ukrainian Food Journal
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 27 November, 2023. Descarcări-13. Vizualizări-213
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Capitolul I. RIscuri asociate alimentaţiei neconforme în Republica Moldova
Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Reşitca Vladislav , Capcanari Tatiana , Covaliov (Boaghi) Eugenia , Boiştean Alina , Radu Oxana , Deseatnicova Olga , Suhodol (Motruc) Natalia
Universitatea Tehnică a Moldovei
Analiza riscurilor asociate alimentației în Republica Moldova
Chişinău: 2023.
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-40
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Capitolul VII. tehnologii de stabilizare a produselor lipidice cu extracte vegetale liposolubile
Popovici Violina , Capcanari Tatiana , Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona , Subotin Iurie , Druţă Raisa
Universitatea Tehnică a Moldovei
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
Chişinău: 2023.
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-15
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hemp Seed Cake Flour as a Source of Proteins, Minerals and Polyphenols and Its Impact on the Nutritional, Sensorial and Technological Quality of Bread
Capcanari Tatiana , Boaghe Eugenia , Negoiţa Cătălina , Siminiuc Rodica , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica , Reşitca Vladislav , Tsurcanu D.
Technical University of Moldova
Foods
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158
Disponibil online 28 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-119
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quality evaluation of sponge cake with milk thistle (Silybum marianum L.) seed powder addition
Boaghe Eugenia , Capcanari Tatiana , Reşitca Vladislav , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica
Technical University of Moldova
Ukrainian Food Journal
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-974X / ISSNe 2313-5891
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-8. Vizualizări-191
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5