Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale
Закрыть
16 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
664.14:615.322 (1)
Сахарное производство. Сахаристые кондитерские изделия (13)
Лекарственные средства в соответствии с их происхождением (479)
SM ISO690:2012
GHENDOV-MOŞANU, Aliona, SANDU, Iuliana, MAZUR, Mihail, BANTEA-ZAGOREANU, Valentina, BAERLE, Alexei, CRISTEA, Elena, STURZA, Rodica. Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 203-229.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
2023

Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale

CZU: 664.14:615.322

Pag. 203-229

Ghendov-Moşanu Aliona, Sandu Iuliana, Mazur Mihail, Bantea-Zagoreanu Valentina, Baerle Alexei, Cristea Elena, Sturza Rodica
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2024


CZU: 664.14:615.322
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN
CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare6-33
Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare34-57
CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale58-88
Capitolul IV. Modelarea matematică și optimizarea proceselor de deshidratare a produselor vegetale89-112
Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale

CZU: 664.667

118-135
Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale

CZU: 637.146

136-172
Capitolul VII. tehnologii de stabilizare a produselor lipidice cu extracte vegetale liposolubile173-202
Capitolul IX. Optimizarea procesului de fermentare a strugurilor în vederea majorării conținutului de substanțe biologic active230-267