![]() |
![]() ![]() |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
664.14:615.322 (1) |
Сахарное производство. Сахаристые кондитерские изделия (13) |
Лекарственные средства в соответствии с их происхождением (479) |
![]() GHENDOV-MOŞANU, Aliona, SANDU, Iuliana, MAZUR, Mihail, BANTEA-ZAGOREANU, Valentina, BAERLE, Alexei, CRISTEA, Elena, STURZA, Rodica. Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 203-229. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară | ||||||
2023 | ||||||
|
||||||
CZU: 664.14:615.322 | ||||||
Pag. 203-229 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|
CZU: 664.14:615.322
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN