Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare
Закрыть
33 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
579.67:663/664 (4)
Прикладная микробиология (376)
Микробиологические производства. Бродильные производства. Производство напитков. Производство вкусовых продуктов (603)
Пищевая промышленность в целом. Производство и консервирование пищевых продуктов (1498)
SM ISO690:2012
SANDU, Iuliana, SAVCENCO, Alexandra, BAERLE, Alexei, TATAROV, Pavel, MACARI, Artur. Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 34-57.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
2023

Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare

CZU: 579.67:663/664

Pag. 34-57

Sandu Iuliana, Savcenco Alexandra, Baerle Alexei, Tatarov Pavel, Macari Artur
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Teze de doctorat:
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2024


CZU: 579.67:663/664
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN
CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare6-33
CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale58-88
Capitolul IV. Modelarea matematică și optimizarea proceselor de deshidratare a produselor vegetale89-112
Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale

CZU: 664.667

118-135
Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale

CZU: 637.146

136-172
Capitolul VII. tehnologii de stabilizare a produselor lipidice cu extracte vegetale liposolubile173-202
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale203-229
Capitolul IX. Optimizarea procesului de fermentare a strugurilor în vederea majorării conținutului de substanțe biologic active230-267