Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare
Закрыть
38 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
579.67:663/664 (4)
Прикладная микробиология (376)
Микробиологические производства. Бродильные производства. Производство напитков. Производство вкусовых продуктов (603)
Пищевая промышленность в целом. Производство и консервирование пищевых продуктов (1498)
SM ISO690:2012
SANDU, Iuliana, SAVCENCO, Alexandra, BAERLE, Alexei, TATAROV, Pavel, MACARI, Artur. Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 34-57.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
2023

Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare

CZU: 579.67:663/664

Pag. 34-57

Sandu Iuliana, Savcenco Alexandra, Baerle Alexei, Tatarov Pavel, Macari Artur
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
Teze de doctorat:
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2024


Cerif XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<CERIF xmlns='urn:xmlns:org:eurocris:cerif-1.5-1' xsi:schemaLocation='urn:xmlns:org:eurocris:cerif-1.5-1 http://www.eurocris.org/Uploads/Web%20pages/CERIF-1.5/CERIF_1.5_1.xsd' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' release='1.5' date='2012-10-07' sourceDatabase='Output Profile'>
<cfResPubl>
<cfResPublId>ibn-ResPubl-206193</cfResPublId>
<cfResPublDate>2012-12-03</cfResPublDate>
<cfIssue>4</cfIssue>
<cfStartPage>34</cfStartPage>
<cfISSN>1857-0615</cfISSN>
<cfURI>https://ibn.idsi.md/ro/vizualizare_articol/206193</cfURI>
<cfTitle cfLangCode='RO' cfTrans='o'>Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare</cfTitle>
<cfResPubl_Class>
<cfClassId>eda2d9e9-34c5-11e1-b86c-0800200c9a66</cfClassId>
<cfClassSchemeId>759af938-34ae-11e1-b86c-0800200c9a66</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
</cfResPubl_Class>
<cfResPubl_Class>
<cfClassId>e601872f-4b7e-4d88-929f-7df027b226c9</cfClassId>
<cfClassSchemeId>40e90e2f-446d-460a-98e5-5dce57550c48</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
</cfResPubl_Class>
<cfPers_ResPubl>
<cfPersId>ibn-person-37323</cfPersId>
<cfClassId>49815870-1cfe-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassId>
<cfClassSchemeId>b7135ad0-1d00-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
</cfPers_ResPubl>
<cfPers_ResPubl>
<cfPersId>ibn-person-64513</cfPersId>
<cfClassId>49815870-1cfe-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassId>
<cfClassSchemeId>b7135ad0-1d00-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
</cfPers_ResPubl>
<cfPers_ResPubl>
<cfPersId>ibn-person-26895</cfPersId>
<cfClassId>49815870-1cfe-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassId>
<cfClassSchemeId>b7135ad0-1d00-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
</cfPers_ResPubl>
<cfPers_ResPubl>
<cfPersId>ibn-person-1537</cfPersId>
<cfClassId>49815870-1cfe-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassId>
<cfClassSchemeId>b7135ad0-1d00-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
</cfPers_ResPubl>
<cfPers_ResPubl>
<cfPersId>ibn-person-866</cfPersId>
<cfClassId>49815870-1cfe-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassId>
<cfClassSchemeId>b7135ad0-1d00-11e1-8bc2-0800200c9a66</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
</cfPers_ResPubl>
</cfResPubl>
<cfPers>
<cfPersId>ibn-Pers-37323</cfPersId>
<cfPersName_Pers>
<cfPersNameId>ibn-PersName-37323-2</cfPersNameId>
<cfClassId>55f90543-d631-42eb-8d47-d8d9266cbb26</cfClassId>
<cfClassSchemeId>7375609d-cfa6-45ce-a803-75de69abe21f</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
<cfFamilyNames>Sandu</cfFamilyNames>
<cfFirstNames>Iuliana</cfFirstNames>
</cfPersName_Pers>
</cfPers>
<cfPers>
<cfPersId>ibn-Pers-64513</cfPersId>
<cfPersName_Pers>
<cfPersNameId>ibn-PersName-64513-2</cfPersNameId>
<cfClassId>55f90543-d631-42eb-8d47-d8d9266cbb26</cfClassId>
<cfClassSchemeId>7375609d-cfa6-45ce-a803-75de69abe21f</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
<cfFamilyNames>Савченко</cfFamilyNames>
<cfFirstNames>Александра</cfFirstNames>
</cfPersName_Pers>
</cfPers>
<cfPers>
<cfPersId>ibn-Pers-26895</cfPersId>
<cfPersName_Pers>
<cfPersNameId>ibn-PersName-26895-2</cfPersNameId>
<cfClassId>55f90543-d631-42eb-8d47-d8d9266cbb26</cfClassId>
<cfClassSchemeId>7375609d-cfa6-45ce-a803-75de69abe21f</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
<cfFamilyNames>Баерле</cfFamilyNames>
<cfFirstNames>Алексей</cfFirstNames>
</cfPersName_Pers>
</cfPers>
<cfPers>
<cfPersId>ibn-Pers-1537</cfPersId>
<cfPersName_Pers>
<cfPersNameId>ibn-PersName-1537-2</cfPersNameId>
<cfClassId>55f90543-d631-42eb-8d47-d8d9266cbb26</cfClassId>
<cfClassSchemeId>7375609d-cfa6-45ce-a803-75de69abe21f</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
<cfFamilyNames>Tatarov</cfFamilyNames>
<cfFirstNames>Pavel</cfFirstNames>
</cfPersName_Pers>
</cfPers>
<cfPers>
<cfPersId>ibn-Pers-866</cfPersId>
<cfPersName_Pers>
<cfPersNameId>ibn-PersName-866-2</cfPersNameId>
<cfClassId>55f90543-d631-42eb-8d47-d8d9266cbb26</cfClassId>
<cfClassSchemeId>7375609d-cfa6-45ce-a803-75de69abe21f</cfClassSchemeId>
<cfStartDate>2012-12-03T24:00:00</cfStartDate>
<cfFamilyNames>Macari</cfFamilyNames>
<cfFirstNames>Artur</cfFirstNames>
</cfPersName_Pers>
</cfPers>
</CERIF>
CZU: 579.67:663/664
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN
CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare6-33
CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale58-88
Capitolul IV. Modelarea matematică și optimizarea proceselor de deshidratare a produselor vegetale89-112
Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale

CZU: 664.667

118-135
Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale

CZU: 637.146

136-172
Capitolul VII. tehnologii de stabilizare a produselor lipidice cu extracte vegetale liposolubile173-202
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale203-229
Capitolul IX. Optimizarea procesului de fermentare a strugurilor în vederea majorării conținutului de substanțe biologic active230-267