IBN
Закрыть

52Publicaţii

576Descărcări

28709Vizualizări

Macari Artur
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(2)
ORCiD
Google Scholar ID
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 16. Publicaţii la conferinţe din RM - 19. Publicaţii peste hotare - 6.
Publicații indexate în SCOPUS - 2. Teze/Rezumate în culegeri - 10. Contribuții - 5.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 6
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 3
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
  • 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 2
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 5
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 4
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2024 - 1

A Study on the Fruiting and Correlation between the Chemical Indicators and Antimicrobial Properties of Hippophae rhamnoides L.
Netreba Natalia , Sandulachi Elisaveta , Macari Artur , Popa Sergiu , Rîbinţev Ion , Sandu Iuliana , Boeştean Olga , Dianu Irina
Technical University of Moldova
Horticulturae
Vol. 10, / 2024 / ISSN 2311-7524
Disponibil online 25 March, 2024. Descarcări-4. Vizualizări-122
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2023 - 3

Antioxidant and Antimicrobial Activity of Basil, Thyme and Tarragon Used in Meat Products
Sandulachi Elisaveta1 , Macari Artur1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Cojocari Daniela2 , Sturza Rodica1
1 Universitatea Tehnică a Moldovei,
2 Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu“
Congresul Național de Farmacie Farmacia de azi: de la tradiție la interdisciplinaritate și inteligență artificială
Ediția a XIX-a. 2023. Oradea-Chișinău . ISBN 978-606-075-203-5.
Disponibil online 11 July, 2024. Descarcări-16. Vizualizări-158
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare Reducing the risk of spoilage caused by Bacillus cereus in cow's and goat's milk yogurt with berries puree
Cușmenco Tatiana , Sandulachi Elisaveta , Bulgaru Viorica , Macari Artur , Netreba Natalia , Sandu Iuliana , Dianu Irina
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 30, Nr. 1 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 16 April, 2023. Descarcări-11. Vizualizări-411
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare The role of basil, thyme and tarragon in reducing the content of nitrite in meat products
Sandulachi Elisaveta , Macari Artur , Bulgaru Viorica , Ghendov-Moşanu Aliona , Sturza Rodica
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 30, Nr. 1 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 16 April, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-426
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 11

Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare Antimicrobial effect of basil, thyme and tarragon against S. Abony
Cojocari Daniela , Macari Artur , Sandulachi Elisaveta
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-304
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare Antimicrobial properties of sea buckthorn grown in the Republic of Moldova
Sandulachi Elisaveta1 , Macari Artur1 , Cojocari Daniela2 , Balan Greta2 , Popa Sergiu3 , Turculeț Nadejda1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy,
3 State Agrarian University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 29, Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-47. Vizualizări-751
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă
Cușmenco Tatiana , Bulgaru Viorica , Sandulachi Elisaveta , Macari Artur
Universitatea Tehnică a Moldovei
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-21. Vizualizări-489
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare Chemical characterization of alginate-encapsulated plant extracts
Popescu Liliana1 , Soran Maria-Loredana2 , Lung Ildiko2 , Opriș Ocsana-Ileana2 , Kacso Irina E.2 , Ciorita Alexandra2 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Macari Artur1 , Barbaroș Maria-Marcela1 , Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-344
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Menționat în lucrare Colour-the marker maturity fruite of sea buckthorn berries
Dianu Irina , Macari Artur , Netreba Natalia , Baerle Alexei , Boeştean Olga , Sandu Iuliana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-449
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cum de evitat destabilizarea mucopolizaharidelor din tortă de semințe de in (Linum usitatissimum)?
Baerle Alexei , Sandu Iuliana , Macari Artur
Universitatea Tehnică a Moldovei
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-362
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evoluția conținutului acizilor organici în timpul maturizării cătinii albe (Hippophae rhamnoides)
Boeştean Olga , Netreba Natalia , Macari Artur , Gurev Angela , Dianu Irina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 25 October, 2022. Descarcări-12. Vizualizări-463
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare Food packing – problems and perspectives
Subotin Iurie , Macari Artur , Drutsa R
Technical University of Moldova
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. .
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-12. Vizualizări-638
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
How to avoid destabilization of mucus-forming polysaccharides from Linum usitatissimum seed cake?
Baerle Alexei , Sandu Iuliana , Macari Artur
Technical University of Moldova
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-306
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Menționat în lucrare Species diversity of the microbiota of sea buckthorn berries
Netreba Natalia , Sandu Iuliana , Macari Artur , Boeştean Olga , Baerle Alexei , Dianu Irina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-384
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thе рhytораthоgеniс miсrоbiоtе оf sеа buсkthоrn аnd its imрасt оn сrор рrоduсtivity
Sandulachi Elisaveta , Netreba Natalia , Macari Artur , Sandu Iuliana , Boeştean Olga , Dianu Irina
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 29, Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-443
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 9

Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare Antimicrobial effects of basil, summer savory and tarragon lyophilized extracts in cold storage sausages
Macari Artur1 , Sturza Rodica1 , Lung Ildiko2 , Soran Maria-Loredana2 , Opriș Ocsana-Ileana2 , Balan Greta3 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Vodnar Dan-Cristian4 , Cojocari Daniela3
1 Technical University of Moldova,
2 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca,
3 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy,
4 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca
Molecules (Basel, Switzerland)
Vol. 26, / 2021 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 2 December, 2021. Descarcări-5. Vizualizări-447
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Menționat în lucrare Chalchonic profile of yellow food powder-form pigment, obtained from safflower petals
Savcenco Alexandra1 , Baerle Alexei1 , Tatarov Pavel1 , Macari Artur1 , Dumitrița Rugina2 , Floricuța Ranga2
1 Technical University of Moldova,
2 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-462
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Menționat în lucrare Influence of carotenoid content in sea buckthorn powder on Bacillus subtilis inhibitation
Turculeț Nadejda1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1 , Macari Artur1 , Balan Greta2 , Cojocari Daniela2
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-754
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Menționat în lucrare Influence of preservation procedures on bioactive compounds in sea buckthorn
Turculeț Nadejda1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1 , Macari Artur1 , Scutaru Iury1 , Popa Sergiu2
1 Technical University of Moldova,
2 State Agrarian University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-637
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proprietăţile fizice şi organoleptice ale fructelor de cătina albă Hippophae rhamnoides L. cultivată în Republica Moldova
Macari Artur , Netreba Natalia , Boeştean Olga , Sandu Iuliana , Dianu Irina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2021 / ISSN 1857-0003 / ISSNe 2587-3202
Disponibil online 20 September, 2021. Descarcări-22. Vizualizări-522
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Menționat în lucrare Prospects for using sea buckthorn berries for healthy food production
Sandu Iuliana , Macari Artur , Netreba Natalia , Boeştean Olga , Sandulachi Elisaveta , Dianu Irina
Technical University of Moldova
Euro-Aliment
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114.
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-488
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare The role of berries in quality and safety ensuring of goat's and cow's milk yoghurt
Cușmenco Tatiana , Sandulachi Elisaveta , Bulgaru Viorica , Macari Artur
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 28, Nr. 3 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 17 September, 2021. Descarcări-37. Vizualizări-673
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Three-step strategy for obtaining of biologicaly active substances and functional biopolymers from oilseed pomaces
Baerle Alexei , Sandu Iuliana , Macari Artur , Radu Oxana
Technical University of Moldova
Constructive Design and Technological Optimization in Machine Building Field
Ediția 16. 2021. Bacău, Romania. ISSN 2457 - 3388.
Disponibil online 28 May, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-35
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Valorisation of walnut septum polyphenols
Sandu Iuliana , Baerle Alexei , Tatarov Pavel , Scutaru Iury , Macari Artur
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-496
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 3

Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare Analiza metodelor de determinare a nitraţilor şi nitriţilor
Subotin Iurie , Macari Artur , Radu Oxana
Universitatea Tehnică a Moldovei
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice
2020. Cahul, Republica Moldova. ISBN 978-9975-88-074-9.
Disponibil online 28 April, 2024. Descarcări-5. Vizualizări-130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare Comparative study of the legislative-normative acts in the control of nitrates in leafy greens
Macari Artur , Radu Oxana , Subotin Iurie , Boeştean Olga
Technical University of Moldova
Journal of Social Sciences
Vol. 3, Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-522
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare Rheological and textural properties of goat's milk and mixture of goat's and cow's milk fruit yogurt
Bulgaru Viorica , Cușmenco Tatiana , Macari Artur , Botezat Olga
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 27, Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 26 December, 2020. Descarcări-84. Vizualizări-1138
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 2

Changes in consumer properties of new grain crispbreads based on spelt during storage
Mardar Maryna1 , Znachek Rafaela1 , Macari Artur2
1 Odessa National Academy of Food Technologies,
2 Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 26, Nr. 1 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 8 May, 2019. Descarcări-10. Vizualizări-823
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inhibiting of accidental pathogenic microbiota in meat products with berry powders
Cojocari Daniela12 , Sturza Rodica1 , Sandulachi Elisaveta1 , Macari Artur1 , Balan Greta2 , Ghendov-Moşanu Aliona1
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy
Journal of Engineering Sciences
Vol. 26, Nr. 1 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 8 May, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-1105
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 7

Authentification of some local raw materials with high biologycal value
Cușmenco Tatiana , Macari Artur , Subotin Iurie
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-762
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Parametrii de calitate a şroturilor din seminţe oleaginoase utilizaţi în produsele de carne
Grumeza-Clefos Irina , Macari Artur , Gudima Angela , Coev Ghenadii
Universitatea Tehnică a Moldovei
Agronomie şi agroecologie
Vol.52(1). 2018. Chişinău. ISBN 978-.
Disponibil online 5 December, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-812
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quality indicators of semi-products from meat with vegetable components
Grumeza-Clefos Irina1 , Macari Artur1 , Gudima Angela1 , Mardar Maryna2 , Coev Ghenadii3 , Voitco Elena3
1 Technical University of Moldova,
2 National University of Food Technologies, Kyiv,
3 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-15. Vizualizări-721
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sausages for children’s nutrition: influence of low content of fats on organoleptic characteristics
Macari Artur , Lungu Lidia , Carabajac E.
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-702
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spelt crisp bread - health food products
Mardar Maryna1 , Znachek Rafaela1 , Zhygunov D.2 , Macari Artur3 , Ustenko I.2
1 National University of Food Technologies, Kyiv,
2 Odessa National Academy of Food Technologies,
3 Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-882
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tehnologia de condiţionare superioară al sucului de struguri „ALB DE SURUCENI” .
Tărîtă Vasile , Macari Artur
Universitatea Tehnică a Moldovei
Meridian Ingineresc
Nr. 1 / 2018 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 21 May, 2018. Descarcări-35. Vizualizări-1055
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of walnut oil moisture on quality
Sandulachi Elisaveta , Sandu Iuliana , Netreba Natalia , Macari Artur
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-945
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 6

Cercetări unor verigi tehnologice în vederea valorificării nucilor
Tărîtă Vasile , Macari Artur , Scripcari Ion
Universitatea Tehnică a Moldovei
Meridian Ingineresc
Nr. 3(62) / 2016 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 17 November, 2016. Descarcări-20. Vizualizări-858
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of quality indicators of walnut oil and oilcake
Sandulachi Elisaveta , Macari Artur , Reşitca Vladislav , Scripcari Ion
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-13. Vizualizări-713
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Influence of smartfresh treatment on the storage of “Braeburn” apples
Gurmeza Irina , Cumpanici Andrei , Macari Artur
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-731
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Raw-dried salami: influence of initial composition for acceleration of drying
Macari Artur1 , Ili Vasile1 , Baerle Alexei1 , Mardar Maryna2
1 Technical University of Moldova,
2 Odessa National Academy of Food Technologies
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-922
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Semifabricate din tocătură de carne de ovină cu adaos de şrot din seminţe de nuci, dovleac, in şi struguri
Grumeza-Clefos Irina1 , Gudima Angela2 , Coev Ghenadii1 , Macari Artur2
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Ştiinţa Agricolă
Nr. 2 / 2016 / ISSN 1857-0003 / ISSNe 2587-3202
Disponibil online 24 January, 2017. Descarcări-20. Vizualizări-1043
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Superior conditioning of the grape juice
Tărîtă Vasile , Macari Artur , Cumpanici Andrei
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-724
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 2

Salamuri crud zvintate cu culturi starter mixte
Ili Vasile , Crucerescu Vladimir , Șendrea Lilia , Cebotari Corina , Macari Artur
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 23 June, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-179
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilizarea miezului de nuci la fabricarea salamurilor crud-afumate
Scripcari Ion , Macari Artur
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-154
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 1

Methods of bleaching walnut juglans regia L
Macari Artur , Ciumac Jorj , Reşitca Vladislav
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-479
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2010 - 1

Spectraphotometric modeling of greenhouse-film properties
Starodubţev S. , Baerle Alexei , Brestecico A. , Macari Artur
Technical University of Moldova
Meridian Ingineresc
Nr. 2 / 2010 / ISSN 1683-853X
Disponibil online 22 November, 2013. Descarcări-0. Vizualizări-916
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2008 - 1

Shelf-life prediction of plum foods using antioxidant activity indices
Tatarov Pavel , Ivanova Raisa , Macari Artur
Universitatea Tehnică a Moldovei
Chemistry Journal of Moldova
Nr. 2(3) / 2008 / ISSN 1857-1727 / ISSNe 2345-1688
Disponibil online 2 December, 2013. Descarcări-2. Vizualizări-1167
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 47 of 47