CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare
Закрыть
35 1
Ultima descărcare din IBN:
2024-06-13 22:58
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
338.439.6:663/664 (2)
Производство продукции и услуг по отраслям народного хозяйства (1543)
Микробиологические производства. Бродильные производства. Производство напитков. Производство вкусовых продуктов (603)
Пищевая промышленность в целом. Производство и консервирование пищевых продуктов (1498)
SM ISO690:2012
CRISTEA, Elena, BULGARU, Viorica, GHENDOV-MOŞANU, Aliona, STURZA, Rodica, POPESCU, Liliana, NETREBA, Natalia. CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare. In: Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară, Chişinău: 2023, pp. 6-33.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară
2023

CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare

CZU: 338.439.6:663/664

Pag. 6-33

Cristea Elena, Bulgaru Viorica, Ghendov-Moşanu Aliona, Sturza Rodica, Popescu Liliana, Netreba Natalia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 13 iunie 2024


Google Scholar Export

<meta name="citation_title" content="CapitoluL I. Influența parametrilor tehnologici asupra activității antioxidante a substanțelor biologic active și a calității produselor alimentare">
<meta name="citation_author" content="Cristea Elena">
<meta name="citation_author" content="Bulgaru Viorica">
<meta name="citation_author" content="Ghendov-Moşanu Aliona">
<meta name="citation_author" content="Sturza Rodica">
<meta name="citation_author" content="Popescu Liliana">
<meta name="citation_author" content="Netreba Natalia">
<meta name="citation_publication_date" content="2012/12/03">
<meta name="citation_journal_title" content="Teoria şi Arta Educaţiei Fizice în Şcoală">
<meta name="citation_issue" content="4">
<meta name="citation_firstpage" content="6">
<meta name="citation_lastpage" content="33">
<meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/6-33.pdf">
CZU: 338.439.6:663/664
Domenii științifice:
Alte contribuții (capitole, secțiuni ale cărții / culegerii) disponibile în IBN
Capitolul II. Stabilizarea proprietăților senzoriale și activității biologice a substanțelor biologic active din compoziții alimentare34-57
CapitoluL III. valorificarea substanțelor biologic active si a biopolimerilor din deșeuri agroindustriale58-88
Capitolul IV. Modelarea matematică și optimizarea proceselor de deshidratare a produselor vegetale89-112
Capitolul V. Tehnologii de fabricare a produselor făinoase funcționale cu adaosuri vegetale

CZU: 664.667

118-135
Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale

CZU: 637.146

136-172
Capitolul VII. tehnologii de stabilizare a produselor lipidice cu extracte vegetale liposolubile173-202
Capitolul viiI. Substituirea coloranților sintetici în produse de cofetărie cu extracte și pulberi vegetale203-229
Capitolul IX. Optimizarea procesului de fermentare a strugurilor în vederea majorării conținutului de substanțe biologic active230-267