Brevete
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Proiecte | (3) |
ORCiDGoogle Scholar IDScopus Author IDArticole în reviste din RM - 15. Publicaţii la conferinţe din RM - 12. Publicaţii peste hotare - 8.Publicații indexate în SCOPUS -
4. Teze/Rezumate în culegeri -
10. Contribuții -
2.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.4.Contribuții în monografii - 2
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 8
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 4
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 4
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 11
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 5
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare - 4
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
2024 - 3
|
Breadmaking Quality Parameters of Different Varieties of Triticale Cultivars |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Popa Nicolae2 , Paiu Sergiu1 , Boeştean Olga1 , Bulgaru Viorica1 , Lyatamborg S.3 , Lupashku Galina A.3 , Codina Georgiana Gabriela2 |
1 Technical University of Moldova, 2 „Ștefan cel Mare” University, Suceava, 3 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection, MSU |
Foods |
Vol. 13, / 2024 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158 |
Disponibil online 22 June, 2024. Descarcări-7. Vizualizări-144 |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Phytochemical, Antimicrobial, and Antioxidant Activity of Different Extracts from Frozen, Freeze-Dried, and Oven-Dried Jostaberries Grown in Moldova |
Bulgaru Viorica1 , Gurev Angela1 , Baerle Alexei1 , Dragancea Veronica1 , Balan Greta2 , Cojocari Daniela2 , Sturza Rodica1 , Soran Maria-Loredana3 , Ghendov-Moşanu Aliona1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 National Institute for Research and Development of Isotopic and Molecular Technologies, Cluj-Napoca |
Antioxidants |
Vol. 13, / 2024 / ISSN 2076-3921 |
Disponibil online 11 September, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-43 |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare Capitolul VI. Tehnologii de fabricare a produselor lactate fermentate cu adaosuri vegetale |
Bulgaru Viorica , Cușmenco Tatiana , Popescu Liliana , Ceșko Tatiana , Savcenco Alexandra , Baerle Alexei , Ţărnă Ruslan , Macari Artur , Sturza Rodica , Ghendov-Moşanu Aliona , Sandulachi Elisaveta , Gurev Angela , Tatarov Pavel |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Ameliorarea calităţii şi siguranţei alimentelor prin biotehnologie şi inginerie alimentară |
Chişinău: 2023. |
Disponibil online 13 June, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-80 |
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Effect of Bioactive Compounds from Pumpkin Powder on the Quality and Textural Properties of Shortbread Cookies |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Netreba Natalia1 , Balan Greta2 , Cojocari Daniela2 , Boeştean Olga1 , Bulgaru Viorica1 , Gurev Angela1 , Popescu Liliana1 , Deseatnicova Olga1 , Reşitca Vladislav1 , Socaciu Carmen3 , Pintea Adela Mariana3 , Sanikidze Tamar4 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca, 4 Ivane Javakhishvili Tbilisi State University |
Foods |
Vol. 12, / 2023 / ISSN 2304-8158 / ISSNe 2304-8158 |
Disponibil online 25 November, 2023. Descarcări-8. Vizualizări-280 |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Menționat în lucrare!Luat la evidențăRaportatMenționat în lucrare The use of vegetable-derived proteins for new food products |
Mazur Mihail1 , Bulgaru Viorica1 , Celac Valentin2 , Şensoy Ilkay3 , Ghendov-Moşanu Aliona1 |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection, MSU, 3 Middle East Technical University |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 30, Nr. 4 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 16 February, 2024. Descarcări-46. Vizualizări-472 |
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------