Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
ORCiD
Articole în reviste din RM - 11. Publicaţii la conferinţe din RM - 9. Publicaţii peste hotare - 1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 5
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 4
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 7
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Caracteristicile calității iaurtului din amestec de lapte de capră și de vacă ![]() ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 2(65) / 2022 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 1 September, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-90 |
Effects of lactose hydrolysis and milk type on the quality of lactose-free yoghurt ![]() ![]() |
Popescu Liliana ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 18 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-67 |
The effect of the dry aging process on the beef color ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-64 |
The effects of lactose hydrolysis on the lactose-free yogurt quality ![]() |
Popescu Liliana ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-60 |
Lactose intolerance and the importance of lactose-free dairy products in this condition (review) ![]() ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Nr. 4(4) / 2021 / ISSN 2587-3490 / ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 23 December, 2021. Descarcări-2. Vizualizări-223 |
Microbiological aspects of goat's milk yogurt with the addition of scald fruits ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Euro-Aliment |
Ediția 10, R. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-144 |
New trends in the valorisation of dairy by-products (whey) ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() |
Technical University of Moldova |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
R. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-2. Vizualizări-106 |
The role of berries in quality and safety ensuring of goat's and cow's milk yoghurt ![]() ![]() |
Cușmenco Tatiana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 17 September, 2021. Descarcări-17. Vizualizări-222 |
Rheological and textural properties of goat's milk and mixture of goat's and cow's milk fruit yogurt ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 26 December, 2020. Descarcări-58. Vizualizări-580 |
Aspecte calitative ale îngheţatei ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Intellectus |
Nr. 3-4 / 2019 / ISSN 1810-7079 / ISSNe 1810-7087 |
Disponibil online 24 December, 2019. Descarcări-38. Vizualizări-580 |
Gelato quality characteristics manufactured from natural ingredients ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2019 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 27 January, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-413 |
The quality indices of yaghurt manufactured with cow milk and goat milk ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-8. Vizualizări-454 |
Indicii de calitate ai produselor lactate fermentate fabricate din lapte de capră autohton ![]() |
Gurmeza Irina , Bulgaru Viorica ![]() ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor |
Volumul II. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978978-9975-45-543-5. |
Disponibil online 8 December, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-66 |
Quality of local goat milk depending on the season ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() |
Technical University of Moldova |
Meridian Ingineresc |
Nr. 4 / 2016 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 23 January, 2017. Descarcări-1. Vizualizări-481 |
The impact of season on ash content in local goat milk ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() |
Technical University of Moldova |
Meridian Ingineresc |
Nr. 4 / 2016 / ISSN 1683-853X |
Disponibil online 23 January, 2017. Descarcări-3. Vizualizări-526 |
Biological value of dietary carbohydrates of boiled soryz (Sorghum Oryzoidum) products ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Intellectus |
Nr. 2 / 2014 / ISSN 1810-7079 / ISSNe 1810-7087 |
Disponibil online 28 August, 2014. Descarcări-12. Vizualizări-1090 |
Creep and relaxation properties of mixed starch and carrageenan gels ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-399 |
Effect of temperature on functional properties of starch separated from soriz (sorghum oryzoidum) ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-288 |
Glycaemic index of soriz (sorghum oryzoidum) grains and groats ![]() |
Siminiuc Rodica ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-260 |
Impact of environmental factors on the viscosity of starch solutions ![]() |
Bulgaru Viorica ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.1. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 29 September, 2020. Descarcări-0. Vizualizări-281 |