IBN
  



  














    
  


  
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-12(12) pentru cuvîntul-cheie "gastronomie"
Some Problems and Useful Approaches for Russian Translation of Gastronomic Texts
Lozan Dmitrii
Moldova State University
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-118
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aforismele și expresiile latine: dimensiunea gastronomică
Mincu Eugenia, Macovei Dorina
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-113
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efectele pragmatice și interculturale ale funcționării termenilor din domeniul gastronomiei în textul literar (în romanul lui Michel Houellbecq „Sérotonine” și în traducerea în limba română)
Zbanţ Ludmila
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-115
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Traducerea literară și gastronomia mexicană: câteva rețete
Petrescu Olivia Narcisa
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-110
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
François Rabelais: gastronomia în slujba literaturii
Gheorghiţă Ana
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-154
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bucătăria nemților basarabeni ca expresie a dialogului intercultural
Grossu-Chiriac Cristina
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-119
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De la rețetele de familie la Colecția de carte „Poale-n brâu (Gastronomie veche românească)”
Ardeleanu Sanda-Maria
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală",
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3.
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-104
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Falsche Freunde“ des Übersetzers in der Fachsprache der Gastronomie (deutsch-russischer Vergleich)
Berezovschii Anna
Interuniversitaria
Ediția 17, Vol.3. 2021. Bălți, Republica Moldova. ISBN 978-9975-50-264-1.
Disponibil online 2 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-260
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sarmale - symbol of Moldovan gastronomy
Gutium Olga, Siminiuc Rodica, Grosu Carolina, Cazac-Scobioala Viorica
Technical University of Moldova
Journal of Social Sciences
Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3490 /ISSNe 2587-3504
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-42. Vizualizări-520
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De la Savarin la Bacalbasa sau despre influenta franceza asupra fiziologiei gustului la romani
Flaişer Mariana
La Francopolyphonie
Nr. 2(10) / 2015 / ISSN 1857-1883
Disponibil online 26 January, 2016. Descarcări-14. Vizualizări-944
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Consumul atipic al mâncării în basmele lui B. P.-Hasdeu
Gîrlea Olesea
Filologia modernă: realizări şi perspective în context european
Ediţia 15. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3274-4-2.
Disponibil online 23 November, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-390
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Verben der Kochkunst des Deutschen und des Rumänischen: eine lexikalisch-kulturelle Vergleichsanalyse
Chira Oxana
Staatliche Alecu-Russo-Universität Bălți
Probleme de filologie: aspecte teoretice şi practice
Ediţia 8. 2022. Bălţi. ISBN 978-9975-161-21-3.
Disponibil online 22 March, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-192
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-12 of 12