Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-12(12) pentru cuvîntul-cheie "gastronomie"
Some Problems and Useful Approaches for Russian Translation of Gastronomic Texts |
Lozan Dmitrii |
Moldova State University |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-118 |
Aforismele și expresiile latine: dimensiunea gastronomică |
Mincu Eugenia, Macovei Dorina |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-113 |
Efectele pragmatice și interculturale ale funcționării termenilor din domeniul gastronomiei în textul literar (în romanul lui Michel Houellbecq „Sérotonine” și în traducerea în limba română) |
Zbanţ Ludmila |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-115 |
Traducerea literară și gastronomia mexicană: câteva rețete |
Petrescu Olivia Narcisa |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-110 |
François Rabelais: gastronomia în slujba literaturii |
Gheorghiţă Ana |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-154 |
Bucătăria nemților basarabeni ca expresie a dialogului intercultural |
Grossu-Chiriac Cristina |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-119 |
De la rețetele de familie la Colecția de carte „Poale-n brâu (Gastronomie veche românească)” |
Ardeleanu Sanda-Maria |
Gastronomia în textul (non)literar – o abordare interculturală", |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-62-591-3. |
Disponibil online 18 December, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-104 |
„Falsche Freunde“ des Übersetzers in der Fachsprache der Gastronomie (deutsch-russischer Vergleich) |
Berezovschii Anna |
Interuniversitaria |
Ediția 17, Vol.3. 2021. Bălți, Republica Moldova. ISBN 978-9975-50-264-1. |
Disponibil online 2 February, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-260 |
Sarmale - symbol of Moldovan gastronomy |
Gutium Olga, Siminiuc Rodica, Grosu Carolina, Cazac-Scobioala Viorica |
Technical University of Moldova |
Journal of Social Sciences |
Nr. 4 / 2020 / ISSN 2587-3490 /ISSNe 2587-3504 |
Disponibil online 12 January, 2021. Descarcări-42. Vizualizări-520 |
De la Savarin la Bacalbasa sau despre influenta franceza asupra fiziologiei gustului la romani |
Flaişer Mariana |
La Francopolyphonie |
Nr. 2(10) / 2015 / ISSN 1857-1883 |
Disponibil online 26 January, 2016. Descarcări-14. Vizualizări-944 |
Consumul atipic al mâncării în basmele lui B. P.-Hasdeu |
Gîrlea Olesea |
Filologia modernă: realizări şi perspective în context european |
Ediţia 15. 2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3274-4-2. |
Disponibil online 23 November, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-390 |
Verben der Kochkunst des Deutschen und des Rumänischen: eine lexikalisch-kulturelle Vergleichsanalyse |
Chira Oxana |
Staatliche Alecu-Russo-Universität Bălți |
Probleme de filologie: aspecte teoretice şi practice |
Ediţia 8. 2022. Bălţi. ISBN 978-9975-161-21-3. |
Disponibil online 22 March, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-192 |
1-12 of 12