Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-11(11) pentru cuvîntul-cheie "sensory analysis"
Studierea conformității laptelui de consum |
Popa Maria, Fedorciucova Svetlana |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 19, Vol.2. 2021. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-155-40-3. |
Disponibil online 23 December, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-351 |
Relation between chemical composition of oak wood used in cooperage and sensory perception of model extracts |
Prida Andrei1, Heymann Hildegarde2, Balanuţă Anatol3, Puech Jean-Louis4 |
3 Technical University of Moldova, |
Journal of the Science of Food and Agriculture |
Nr. / 2009 / ISSN 0022-5142 /ISSNe 1097-0010 |
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-187 |
Potenţialul distilatelor de vin crude obţinute din soiuri de struguri autohtone |
Taran Nicolae, Ponomariova Irina, Rusu Serghei, Nemţeanu Silvia, Stiţiuc Mihail, Crasnoşciocova Margareta, Golenco Lidia |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 1(85) / 2021 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 17 November, 2021. Descarcări-23. Vizualizări-581 |
Vinurile moldoveneşti din struguri de soiul Cabernet-Sauvignon: stilul senzorial în funcţie de provenienţa geografică |
Arpentin Gheorghe1, Colun Cristina2, Gumionaia Natalia3 |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 3(51) / 2014 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 3 April, 2020. Descarcări-10. Vizualizări-601 |
Cercetări privind comportarea unor tulpini de drojdii asupra caracteristicilor senzoriale ale vinurilor din soiul Tămâioasă Românească |
Liţa Constanţa |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” |
Vol. 15 (2). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-11-7. |
Disponibil online 8 October, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-386 |
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake |
Covaliov (Boaghi) Eugenia, Suhodol (Motruc) Natalia, Reşitca Vladislav, Deseatnicova Olga, Capcanari Tatiana |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-300 |
Analiza conformității smântânii fermentate |
Naguevschi Ana-Maria |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 20, Vol.1. 2022. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-3590-1-6.. |
Disponibil online 6 April, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-237 |
Expertiza organoleptică, cantitativă și informațională a mierii de albini comercealizate în or.Chișinău |
Popa Maria |
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători |
Ediţia 20, Vol.1. 2022. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-3590-1-6.. |
Disponibil online 6 April, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-206 |
Industria laptelui în Republica Moldova: producția, comerțul și conformitatea produselor |
Fedorciucova Svetlana, Calmâş Valentina, Tabunșcic Olga |
30 years of economic reforms in the Republic of Moldova: economic progress via innovation and competitiveness |
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-155-60-1. |
Disponibil online 10 May, 2022. Descarcări-24. Vizualizări-422 |
Efectul acidifiantului NOACK AC PD2 asupra performanțelor bioproductive și indicilor biochimici la puii broiler |
Stici Valentina |
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective |
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-382 |
Metode de analiză a indicatorilor de calitate a cărnii de porc |
Stici Valentina |
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective |
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-33. Vizualizări-309 |
1-11 of 11