IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-11(11) pentru cuvîntul-cheie "sensory analysis"
Studierea conformității laptelui de consum
Popa Maria, Fedorciucova Svetlana
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători
Ediţia 19, Vol.2. 2021. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-155-40-3.
Disponibil online 23 December, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-351
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Relation between chemical composition of oak wood used in cooperage and sensory perception of model extracts
Prida Andrei1, Heymann Hildegarde2, Balanuţă Anatol3, Puech Jean-Louis4
3 Technical University of Moldova,
Journal of the Science of Food and Agriculture
Nr. / 2009 / ISSN 0022-5142 /ISSNe 1097-0010
Disponibil online 24 May, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-187
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potenţialul distilatelor de vin crude obţinute din soiuri de struguri autohtone
Taran Nicolae, Ponomariova Irina, Rusu Serghei, Nemţeanu Silvia, Stiţiuc Mihail, Crasnoşciocova Margareta, Golenco Lidia
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1(85) / 2021 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 17 November, 2021. Descarcări-23. Vizualizări-581
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vinurile moldoveneşti din struguri de soiul Cabernet-Sauvignon: stilul senzorial în funcţie de provenienţa geografică
Arpentin Gheorghe1, Colun Cristina2, Gumionaia Natalia3
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3(51) / 2014 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 3 April, 2020. Descarcări-10. Vizualizări-601
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cercetări privind comportarea unor tulpini de drojdii asupra caracteristicilor senzoriale ale vinurilor din soiul Tămâioasă Românească
Liţa Constanţa
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (2). 2007. Chişinău. ISBN 978-9975-946-11-7.
Disponibil online 8 October, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-386
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of milk thistle (Silybum marianum L.) seeds powder on quality characteristics of sponge cake
Covaliov (Boaghi) Eugenia, Suhodol (Motruc) Natalia, Reşitca Vladislav, Deseatnicova Olga, Capcanari Tatiana
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-300
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Analiza conformității smântânii fermentate
Naguevschi Ana-Maria
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători
Ediţia 20, Vol.1. 2022. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-3590-1-6..
Disponibil online 6 April, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-237
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Expertiza organoleptică, cantitativă și informațională a mierii de albini comercealizate în or.Chișinău
Popa Maria
Simpozion ştiinţific al tinerilor cercetători
Ediţia 20, Vol.1. 2022. Chişinău Republica Moldova. ISBN 978-9975-3590-1-6..
Disponibil online 6 April, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-206
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Industria laptelui în Republica Moldova: producția, comerțul și conformitatea produselor
Fedorciucova Svetlana, Calmâş Valentina, Tabunșcic Olga
30 years of economic reforms in the Republic of Moldova: economic progress via innovation and competitiveness
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-155-60-1.
Disponibil online 10 May, 2022. Descarcări-24. Vizualizări-422
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efectul acidifiantului NOACK AC PD2 asupra performanțelor bioproductive și indicilor biochimici la puii broiler
Stici Valentina
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-382
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Metode de analiză a indicatorilor de calitate a cărnii de porc
Stici Valentina
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-33. Vizualizări-309
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-11 of 11