Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
574 22 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-25 11:03 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.551.1:634.8 (1) |
Alcool potabil. Băuturi spirtoase (Băuturi tari pe bază de alcool). Distilarea și rafinarea alcoolului (15) |
Viticultură. Viță de vie. Vii (624) |
SM ISO690:2012 TARAN, Nicolae, PONOMARIOVA, Irina, RUSU, Serghei, NEMŢEANU, Silvia, STIŢIUC, Mihail, CRASNOŞCIOCOVA, Margareta, GOLENCO, Lidia. Potenţialul distilatelor de vin crude obţinute din soiuri de struguri autohtone. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2021, nr. 1(85), pp. 30-33. ISSN 1857-3142. DOI: https://doi.org/10.53082/1857-3142.21.85.06 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | |||||||
Numărul 1(85) / 2021 / ISSN 1857-3142 | |||||||
|
|||||||
DOI:https://doi.org/10.53082/1857-3142.21.85.06 | |||||||
CZU: 663.551.1:634.8 | |||||||
Pag. 30-33 | |||||||
|
|||||||
Descarcă PDF | |||||||
Rezumat | |||||||
În această lucrare a fost studiat potenţialul distilatelor de vin obţinute din soiurile de struguri autohtone: Luminiţa, Distil, Plavai, Alb de Oniţcani şi Zghihara de Huşi. Studiul s-a axat pe compoziţia chimică a strugurilor, a vinurilor-materie primă pentru distilare şi a distilatelor de vin crude, precum şi a analizei senzoriale a distilatelor de vin crude. |
|||||||
Cuvinte-cheie soiuri de struguri, distilat de vin, indici chimici, Analiză senzorială, grape varieties, wine distillate, chemical indices, sensory analysis |
|||||||
|