Brevete
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Scopus Author IDORCiD Teze/Rezumate în culegeri -
1.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 3
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 5
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 9
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1
2022 - 1
|
Chemometric Optimization of Biologically Active Compounds Extraction from Grape Marc: Composition and Antimicrobial Activity |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Cojocari Daniela2 , Balan Greta2 , Patraș Antoanela3 , Lung Ildiko4 , Soran Maria-Loredana4 , Opriș Ocsana-Ileana4 , Cristea Elena1 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy, 3 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences, 4 Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice şi Moleculare |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Vol. 27, / 2022 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 2 July, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-398 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2021 - 1
|
The influence of temperature, storage conditions, ph, and ionic strength on the antioxidant activity and color parameters of rowan berry extracts |
Cristea Elena1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Socaciu Carmen3 , Pintea Adela Mariana3 , Tudor Cristina3 , Sturza Rodica1 |
1 Technical University of Moldova, 2 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi, 3 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Vol. 26, / 2021 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 13 July, 2021. Descarcări-25. Vizualizări-613 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2020 - 3
|
Potential application of hippophae rhamnoides in wheat bread production |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Cristea Elena1 , Patraș Antoanela2 , Sturza Rodica1 , Pădureanu Silvica2 , Deseatnicova Olga1 , Turculeț Nadejda1 , Boeştean Olga1 , Niculaua Marius3 |
1 Technical University of Moldova, 2 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi, 3 Research Centre for Oenology Iaşi - Romanian Academy Iași branch |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Vol. 25, / 2020 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 5 April, 2020. Descarcări-15. Vizualizări-933 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rose Hips, a Valuable Source of Antioxidants to Improve Gingerbread Characteristics |
Ghendov-Moşanu Aliona1 , Cristea Elena1 , Patraș Antoanela2 , Sturza Rodica1 , Niculaua Marius3 |
1 Technical University of Moldova, 2 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi, 3 Research Centre for Oenology Iaşi - Romanian Academy Iași branch |
Molecules (Basel, Switzerland) |
Vol. 25, / 2020 / ISSN - / ISSNe 1420-3049 |
Disponibil online 11 March, 2021. Descarcări-38. Vizualizări-705 |
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2019 - 1
|
Influence of pH and ionic strength on the color parameters and antioxidant properties of an ethanolic red grape marc extract |
Cristea Elena1 , Sturza Rodica1 , Jauregi Paula J.2 , Niculaua Marius3 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Patraș Antoanela4 |
1 Technical University of Moldova, 2 University of Reading, 3 Research Centre for Oenology Iaşi - Romanian Academy Iași branch, 4 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi |
Journal of Food Biochemistry |
Nr. 4(43) / 2019 / ISSN 0145-8884 |
Disponibil online 28 February, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-680 |
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------