Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Application of apple acidifier in vegetable stew of type „Zacusca” production |
Crucirescu Diana |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 30, Nr. 3 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 3 November, 2023 |
Conținutul acizilor organici în merele imature |
Crucirescu Diana |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 462-465. |
Disponibil online 27 July, 2022 |
Investigaţii pentru determinarea falsificării brînzeturilor topite |
Golubi Roman , Voitco Elena , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana , Arnaut Svetlana |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. Tipografia "Centrografic" SRL. 359-366. |
Disponibil online 24 October, 2022 |
The acidifier from unripe apples - source of natural acidity |
Crucirescu Diana |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 171-173. |
Disponibil online 17 March, 2022 |
EEC-D-PS6_The acidifier from unripe apples - source of natural acidity |
Crucirescu Diana |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. Centrul Editorial-Poligrafic al USM. 0-0. |
Disponibil online 18 March, 2022 |
Unripe apples – source of natural organic acids |
Crucirescu Diana |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. Galati University Press. 86-86. |
Disponibil online 21 February, 2022 |
Physicochemical caracteristics of unripe apples |
Crucirescu Diana |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 28, Nr. 4 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 24 December, 2021 |
Argumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuia. |
Crucirescu Diana |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2021. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 413-416. |
Disponibil online 29 June, 2021 |
Criterii de depistare a falsificării brînzeturilor topite |
Golubi Roman , Crucirescu Diana , Voitco Elena , Rabotnicova Liudmila , Arnaut Svetlana |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 5. 2021. Balti, Republic of Moldova. F.E.-P. „Tipografia Centrală. 171-175. |
Disponibil online 15 November, 2021 |
Utilizarea rațională a merelor imature |
Crucirescu Diana |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. . 401-404. |
Disponibil online 24 June, 2020 |
Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi 5.1 Brânză tare, semitare |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 3-4(81-82) / 2019 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 26 September, 2019 |
Fructele de mere în faza timpurie de coacere - materie primă pentru obținerea acidifiantului natural |
Crucirescu Diana |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. . 505-508. |
Disponibil online 23 March, 2020 |
Viziuni asupra calității produselor lactate. 3. Smântână |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 4(76) / 2018 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 20 August, 2019 |
Counterfeiting detection of fermented milk products |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Crucirescu Diana , Rabotnicova Liudmila , Golubi Roman |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 98-102. |
Disponibil online 3 July, 2019 |
Natural acidifier produced from apples in the early ripening phase |
Golubi Roman , Iorga Eugen , Arnaut Svetlana , Crucirescu Diana , Fiodorov Stanislav |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. . 156-158. |
Disponibil online 15 July, 2019 |
The metabolism of organic acids and sugars in grapes |
Golubi Roman , Iorga Eugen , Fiodorov Stanislav , Arnaut Svetlana , Crucirescu Diana |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective” |
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 262-266. |
Disponibil online 21 November, 2019 |
Viziuni asupra calității produselor lactate. 2. Frișcă (smântână dulce) |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 5-6(71-72) / 2017 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 22 August, 2019 |
1-20 of 20