Articolul precedent |
Articolul urmator |
346 13 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-03-03 08:37 |
SM ISO690:2012 CRUCIRESCU, Diana. Argumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuia.. In: Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, 23-25 martie 2021, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Tehnica-UTM, 2021, Vol.1, pp. 413-416. ISBN 978-9975-45-700-2 (Vol. I). |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor Vol.1, 2021 |
||||||
Conferința "Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor" Chișinău, Moldova, 23-25 martie 2021 | ||||||
|
||||||
Pag. 413-416 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În industria alimentară există necesitate în acidifianți de origine naturală. Totodată, merele imature, obținute în urma operațiunilor agrotehnice și a căderilor fiziologice, nu se valorifică în scop alimentar. Deasemenea, protecția mediului înconjurător a devenit o problemă de importanță majoră. În acestă lucrare a fost argumentată necesitatea producerii acidifiantului din mere și elaborarea schemei tehnologice de obținere a acestuia. Au fost prezentate particularitățile procesului tehnologic, una dintre care reprezintă regimul de pasteurizare mai leger si mai econom. |
||||||
Cuvinte-cheie Acidifianţi, valorificarea merelor imature, acidifiantul din mere, schema tehnologică |
||||||
|