IBN
Închide
Iorga Eugen
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
ORCiD

Articole în reviste din RM - 9. Publicaţii la conferinţe din RM - 11.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 5
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 8

2019 - 2

Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi 5.1 Brânză tare, semitare
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 3-4(81-82) / 2019 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 26 September, 2019. Descarcări-68. Vizualizări-871
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi. 5.2 Brânză moale și în saramură
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(83-84) / 2019 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 28 May, 2021. Descarcări-22. Vizualizări-422
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 5

Counterfeiting detection of fermented milk products
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Crucirescu Diana , Rabotnicova Liudmila , Golubi Roman
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-753
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Natural acidifier produced from apples in the early ripening phase
Golubi Roman , Iorga Eugen , Arnaut Svetlana , Crucirescu Diana , Fiodorov Stanislav
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-582
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The metabolism of organic acids and sugars in grapes
Golubi Roman , Iorga Eugen , Fiodorov Stanislav , Arnaut Svetlana , Crucirescu Diana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective”
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-296-5.
Disponibil online 21 November, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-644
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viziuni asupra calității produselor lactate. 3. Smântână
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 4(76) / 2018 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 20 August, 2019. Descarcări-45. Vizualizări-755
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viziuni asupra calității produselor lactate. 4. Brânză proaspătă
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5(77) / 2018 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 19 August, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-623
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

Viziuni asupra calității produselor lactate. 2. Frișcă (smântână dulce)
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(71-72) / 2017 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 22 August, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-660
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 2

Counterfeiting detection of milk and derivative products
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Golubi Roman , Arnaut Svetlana , Rabotnicova Liudmila
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-696
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Technologie de fabrication et opportunités d’implementation des acidifiants à la production des conserves
Golubi Roman , Iorga Eugen , Linda Liudmila , Iachimova Tatiana , Arnaut Svetlana , Fiodorov Stanislav
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-40. Vizualizări-629
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 3

Fabricarea produselor nonalcoolice din struguri nematuraţi
Golubi Roman1 , Iorga Eugen1 , Găină Boris2
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Academia de Ştiinţe a Moldovei
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(59-60) / 2015 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 15 April, 2020. Descarcări-12. Vizualizări-522
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fabrication des produits non-alcooliques obtebus du raisin immature
Golubi Roman , Iorga Eugen , Găină Boris
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective
Ediția 1. 2015. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-3054-5-7.
Disponibil online 10 August, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-349
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viziuni asupra calităţii produselor lactate
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Golubi Roman , Arnaut Svetlana , Rabotnicova Liudmila
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 5-6(59-60) / 2015 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 16 April, 2020. Descarcări-38. Vizualizări-682
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 2

Calitatea produselor agroalimentare procesate
Iorga Eugen , Golubi Roman , Achimova Tatiana
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 3(34) / 2014 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 27 November, 2014. Descarcări-61. Vizualizări-877
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Natural acidulants from grape
Iorga Eugen , Achimova Tatiana , Golubi Roman
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-563
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 1

Ce am preconizat şi ce am realizat
Iliev Petru , Taran Nicolae , Rapcea Mihail , Iorga Eugen
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 6(48) / 2013 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 28 June, 2021. Descarcări-2. Vizualizări-358
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 2

Modern methods for identification of counterfeit food products
Iorga Eugen , Soboleva Inessa , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Golubi Roman
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-11. Vizualizări-450
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Use of grape of Vitis Labrusca variaty in the Republic of Moldova
Iorga Eugen , Golubi Roman , Achimova Tatiana , Fiodorov Stanislav , Nojac Elena , Vladicescu Mihai
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-458
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2005 - 2

Optimization of the process to obtain seeds from dried grape
Duka Gh.1 , Iorga Eugen2 , Popel Svetlana2 , Pîrgari Elena2 , Parasca Petru3 , Pintilei G.3
1 Academy of Sciences of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
3 Institutul National pentru Viticultura si Vinificatie
Ecological Chemistry
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3.
Disponibil online 8 September, 2021. Descarcări-1. Vizualizări-286
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studies in order to examine natural foodstuffs. Oils and fats
Iorga Eugen , Soboleva Inessa , Nojoc E.
Institutul de Cercetări Ştiinţifice şi Proiectări Tehnologice în Industria Alimentară MAA
Ecological Chemistry
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3.
Disponibil online 7 September, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-257
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 20