Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (2) |
ORCiD
Scopus Author ID
Teze/Rezumate în culegeri - 33.
- 1. Cărţi publicate în RM
- 1.2.Contribuții în monografii - 1
- 2. Cărţi publicate peste hotare
- 2.2.Contribuții în monografii - 1
- 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 1
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 5
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 4
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 18
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 20
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 9
Aprecierea microflorei indigene a strugurilor din regiunea vitivinicolă Ștefan Vodă |
Covaci Ecaterina , Furtuna-Vladei Natalia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 9. 2024. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X. |
Disponibil online 10 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-28 |
Optimizarea tehnologiei de extracție a compușilor fenolici din tescovina de struguri |
Covaci Ecaterina , Botezatu Nadejda |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 9. 2024. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X. |
Disponibil online 10 May, 2024. Descarcări-2. Vizualizări-31 |
Valorificarea semințelor de struguri în producția de biscuiți funcționali |
Covaci Ecaterina , Boeştean Olga , Netreba Natalia |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 9. 2024. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X. |
Disponibil online 10 May, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-28 |
Aspecte fizico-chimice ale stabilității vinurilor tinere |
Covaci Ecaterina |
Universitatea de Stat din Moldova |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-12. Vizualizări-308 |
Quantification of the content of biologically active substances in native RM grapes varieties |
Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Balanuţă Anatol |
Technical University of Moldova |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 19 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-139 |
The population consumption of wines and alcoholic beverages in the Republic of Moldova |
Covaci Ecaterina , Furtuna-Vladei Natalia |
Technical University of Moldova |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 19 December, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-175 |
Assessment the potential of biologically active substances of young red wine produced from Rară Neagră (local grape variety) |
Furtuna-Vladei Natalia , Covaci Ecaterina |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-418 |
Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions |
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-18. Vizualizări-436 |
ECC-D-PS38_The impact of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of cereal biomas |
Tașca Corina1 , Duka Gh.2 , Covaci Ecaterina3 |
1 Moldova State University, 2 Institute of Chemistry, 3 Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-371 |
EEC-D-PS4_Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions |
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-298 |
Fetească Neagră wine quality influenced by terroir in different ecosystems from Republic of Moldova |
Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Balanuţă Anatol |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-10. Vizualizări-348 |
Kinetic and technological investigation on Fetească Neagră grape pomace extracts |
Covaci Ecaterina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-318 |
New additives of bioactive substances in the biochemical digestion processes |
Covaliova Olga1 , Sturza Rodica2 , Covaci Ecaterina2 , Romanciuc Lidia1 , Tașca Corina1 |
1 Institute of Chemistry, 2 Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-521 |
The determination of yeast viability in the concentrated sugar solutions |
Balanuţă Anatol , Codrean (Sclifos) Aliona , Covaci Ecaterina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-281 |
The dynamics of the oxidation process of white wines depending on temperature, molecular oxygen rate and PH |
Subotin Iurie , Drutsa R , Covaci Ecaterina , Gherdelescu Lucia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-11. Vizualizări-408 |
The impact of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of cereal biomas |
Tașca Corina1 , Duka Gh.2 , Covaci Ecaterina3 |
1 Moldova State University, 2 Institute of Chemistry, 3 Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-459 |
The influence of bioactive additives on the process of alcoholic fermentation of waste biomas |
Duka Gh.1 , Sturza Rodica2 , Covaliova Olga1 , Covaci Ecaterina2 , Tașca Corina21 |
1 Institute of Chemistry, 2 Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-303 |
The influence of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of waste biomas |
Tașca Corina1 , Duka Gh.2 , Covaci Ecaterina3 |
1 Moldova State University, 2 Institute of Chemistry, 3 Technical University of Moldova |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7. |
Disponibil online 24 November, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-388 |
Optimization of colloidal stabilization of the young white wines |
Covaci Ecaterina1 , Prida Ivan2 |
1 Institute of Chemistry of the Academy of Sciences of Moldova, 2 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4. 2015. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 14 February, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-840 |
Thermodynamic and kinetic studies of potassium bitartrate sedimentation into young wines during the cold stabilization |
Covaci Ecaterina |
Institutul de Chimie al AŞM |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4. 2015. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 14 February, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-805 |