Afiliat la Institutul de Chimie al AŞM
Thermodynamic and kinetic studies of potassium bitartrate sedimentation into young wines during the cold stabilization |
Covaci Ecaterina |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4, T. 2015. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 47-47. |
Disponibil online 14 February, 2019 |
Optimization of colloidal stabilization of the young white wines |
Covaci Ecaterina , Prida Ion |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4, T. 2015. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 48-48. |
Disponibil online 14 February, 2019 |
Tartaric stabilization of young wines and thermodynamic indices of stability |
Sturza Rodica , Covaci Ecaterina |
Revue Roumaine de Chimie |
Vol. 60, / 2015 / ISSN 0035-3930 |
Disponibil online 4 September, 2023 |
Thermodynamic indices of tartaric crystallization during the stabilization of young white wines |
Sturza Rodica , Covaci Ecaterina |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 377-382. |
Disponibil online 1 April, 2020 |
Effect of different chemical additives on the tartaric stabilization of young wines |
Sturza Rodica , Covaci Ecaterina , Prida Ion |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 297-302. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
1-8 of 8