IBN
Închide

55Publicaţii

500Descărcări

24712Vizualizări

Covaci Ecaterina
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(2)
Google Scholar ID
ORCiD
Scopus Author ID

Teze/Rezumate în culegeri - 22.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 1
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 1
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 5
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 3
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 19
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 15
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 3

2023 - 6

Aspecte fizico-chimice ale stabilității vinurilor tinere
Covaci Ecaterina
Universitatea de Stat din Moldova
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-12. Vizualizări-271
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimization of the sulfuration process of wine products with potassium metabasulife at all technological steps
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Prida Ivan
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-68
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Quantification of the content of biologically active substances in native RM grapes varieties
Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Balanuţă Anatol
Technical University of Moldova
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3.
Disponibil online 19 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-82
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The action of some antioxidants on the stability of vegetable oils
Subotin Iurie , Covaci Ecaterina , Drutsa R , Munteanu Daniel , Popovici Violina
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-101
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The active biological potential of triticals in the production of a functional beverage
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Vizireanu Camelia
Technical University of Moldova
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-65
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The population consumption of wines and alcoholic beverages in the Republic of Moldova
Covaci Ecaterina , Furtuna-Vladei Natalia
Technical University of Moldova
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3.
Disponibil online 19 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-102
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 16

Assessment the potential of biologically active substances of young red wine produced from Rară Neagră (local grape variety)
Furtuna-Vladei Natalia , Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-12. Vizualizări-360
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dinamica procesului de obținere a concentratului antocianic din tescovina Fetească Neagră
Covaci Ecaterina
Universitatea Tehnică a Moldovei
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-295
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dynamics of the Fetească Neagră grape marc extracts
Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-240
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-18. Vizualizări-383
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ECC-D-PS38_The impact of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of cereal biomas
Tașca Corina1 , Duka Gh.2 , Covaci Ecaterina3
1 Moldova State University,
2 Institute of Chemistry,
3 Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-305
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EEC-D-PS4_Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-255
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fetească Neagră wine quality influenced by terroir in different ecosystems from Republic of Moldova
Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Balanuţă Anatol
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-291
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kinetic and technological investigation on Fetească Neagră grape pomace extracts
Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-271
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New additives of bioactive substances in the biochemical digestion processes
Covaliova Olga1 , Sturza Rodica2 , Covaci Ecaterina2 , Romanciuc Lidia1 , Tașca Corina1
1 Institute of Chemistry,
2 Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-438
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iury1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-308
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iury1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-323
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The determination of yeast viability in the concentrated sugar solutions
Balanuţă Anatol , Codrean (Sclifos) Aliona , Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-221
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The dynamics of the oxidation process of white wines depending on temperature, molecular oxygen rate and PH
Subotin Iurie , Drutsa R , Covaci Ecaterina , Gherdelescu Lucia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-11. Vizualizări-357
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of cereal biomas
Tașca Corina1 , Duka Gh.2 , Covaci Ecaterina3
1 Moldova State University,
2 Institute of Chemistry,
3 Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-376
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of bioactive additives on the process of alcoholic fermentation of waste biomas
Duka Gh.1 , Sturza Rodica2 , Covaliova Olga1 , Covaci Ecaterina2 , Tașca Corina21
1 Institute of Chemistry,
2 Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-245
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of waste biomas
Tașca Corina1 , Duka Gh.2 , Covaci Ecaterina3
1 Moldova State University,
2 Institute of Chemistry,
3 Technical University of Moldova
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7.
Disponibil online 24 November, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-342
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 7

Aspecte aplicative de valorificare a produselor secundare vinicole
Ipiroti Nicoleta , Covaci Ecaterina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1.
Disponibil online 11 June, 2021. Descarcări-61. Vizualizări-551
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biocarburanții – oportunități de valorificare a deșeurilor din industria alimentară
Cojocaru Carolina , Covaci Ecaterina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1.
Disponibil online 10 June, 2021. Descarcări-27. Vizualizări-491
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biogas – a sustainable energy solution from agro-industrial wastes
Furtuna-Vladei Natalia , Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-412
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Biogas as a source of renewable energy obtained from the recovery of food industry waste
Guțu Crina , Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1.
Disponibil online 11 June, 2021. Descarcări-15. Vizualizări-500
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The bioactive compounds potential of grape waste
Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-348
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of biocatalysts on biomass fermentation processes
Tașca Corina1 , Covaci Ecaterina2 , Covaliova Olga3
1 Moldova State University,
2 Technical University of Moldova,
3 Institute of Chemistry
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-517
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The possibility and necessity to production of tartaric acid in Republic of Moldova
Musteatsa Grigore , Balanuţă Anatol , Scutaru Iury , Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Arhip Vasile
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-478
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 1

Sulphitation of wine products with solution prepared of tartaric acid and potassium sulphite
Covaci Ecaterina1 , Prida Ivan2
1 Technical University of Moldova,
2 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL
Achievements and perspectives of modern chemistry
2019. Chisinau, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-428-2.
Disponibil online 5 November, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-597
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 1

Dioxyde de soufre actif dans le vin
Ţislinscaia Iana , Sturza Rodica , Prida Ion , Covaci Ecaterina
Université Technique de Moldavie
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-48. Vizualizări-679
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 2

Optimization of colloidal stabilization of the young white wines
Covaci Ecaterina1 , Prida Ivan2
1 Institute of Chemistry of the Academy of Sciences of Moldova,
2 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 4, T. 2015. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 February, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-766
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thermodynamic and kinetic studies of potassium bitartrate sedimentation into young wines during the cold stabilization
Covaci Ecaterina
Institutul de Chimie al AŞM
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 4, T. 2015. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 February, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-737
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 4

Effect of different chemical additives on the tartaric stabilization of young wines
Sturza Rodica1 , Covaci Ecaterina2 , Prida Ivan3
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Chemistry of the Academy of Sciences of Moldova,
3 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-12. Vizualizări-924
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Thermodynamic indices of tartaric crystallization during the stabilization of young white wines
Sturza Rodica1 , Covaci Ecaterina2
1 Université Technique de Moldavie,
2 Institutul de Chimie al AŞM
Modern Technologies in the Food Industry
2014. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-715
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Utilisation des inhibiteurs de cristallisation pour la stabilisation tartrique des vins jeunes
Sturza Rodica , Covaci Ecaterina
Université Technique de Moldavie
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M.
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6.
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-135
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Variaţia unor parametri ai stabilităţii vinurilor albe tinere pe durata schemelor de tratare aplicate
Covaci Ecaterina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-76
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 1

Principles and modalities to diminish the influence of the cork taint on wine quality
Sturza Rodica , Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-521
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 38 of 38