Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (2) |
ORCiD
Scopus Author ID
Teze/Rezumate în culegeri - 22.
- 2. Cărţi publicate peste hotare
- 2.2.Contribuții în monografii - 1
- 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 1
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 5
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 3
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 19
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 15
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 3
Aspecte fizico-chimice ale stabilității vinurilor tinere |
Covaci Ecaterina |
Universitatea de Stat din Moldova |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-12. Vizualizări-271 |
Optimization of the sulfuration process of wine products with potassium metabasulife at all technological steps |
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Prida Ivan |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-68 |
Quantification of the content of biologically active substances in native RM grapes varieties |
Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Balanuţă Anatol |
Technical University of Moldova |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 19 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-82 |
The action of some antioxidants on the stability of vegetable oils |
Subotin Iurie , Covaci Ecaterina , Drutsa R , Munteanu Daniel , Popovici Violina |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-101 |
The active biological potential of triticals in the production of a functional beverage |
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Vizireanu Camelia |
Technical University of Moldova |
Smart Life Sciences and Technology for Sustainable Development |
Ediția 13. 2023. Chişinău. ISBN 978‐9975‐64‐363‐4. |
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-65 |
The population consumption of wines and alcoholic beverages in the Republic of Moldova |
Covaci Ecaterina , Furtuna-Vladei Natalia |
Technical University of Moldova |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 19 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-102 |
Assessment the potential of biologically active substances of young red wine produced from Rară Neagră (local grape variety) |
Furtuna-Vladei Natalia , Covaci Ecaterina |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-12. Vizualizări-360 |
Dinamica procesului de obținere a concentratului antocianic din tescovina Fetească Neagră |
Covaci Ecaterina |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-295 |
Dynamics of the Fetească Neagră grape marc extracts |
Covaci Ecaterina |
Technical University of Moldova |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-240 |
Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions |
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-18. Vizualizări-383 |
ECC-D-PS38_The impact of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of cereal biomas |
Tașca Corina1 , Duka Gh.2 , Covaci Ecaterina3 |
1 Moldova State University, 2 Institute of Chemistry, 3 Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-305 |
EEC-D-PS4_Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions |
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-255 |
Fetească Neagră wine quality influenced by terroir in different ecosystems from Republic of Moldova |
Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Balanuţă Anatol |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-291 |
Kinetic and technological investigation on Fetească Neagră grape pomace extracts |
Covaci Ecaterina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-271 |
New additives of bioactive substances in the biochemical digestion processes |
Covaliova Olga1 , Sturza Rodica2 , Covaci Ecaterina2 , Romanciuc Lidia1 , Tașca Corina1 |
1 Institute of Chemistry, 2 Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-438 |
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova |
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iury1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1 |
1 Technical University of Moldova, 2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-308 |
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova |
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iury1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1 |
1 Technical University of Moldova, 2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-323 |
The determination of yeast viability in the concentrated sugar solutions |
Balanuţă Anatol , Codrean (Sclifos) Aliona , Covaci Ecaterina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-221 |
The dynamics of the oxidation process of white wines depending on temperature, molecular oxygen rate and PH |
Subotin Iurie , Drutsa R , Covaci Ecaterina , Gherdelescu Lucia |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-11. Vizualizări-357 |
The impact of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of cereal biomas |
Tașca Corina1 , Duka Gh.2 , Covaci Ecaterina3 |
1 Moldova State University, 2 Institute of Chemistry, 3 Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-13. Vizualizări-376 |
The influence of bioactive additives on the process of alcoholic fermentation of waste biomas |
Duka Gh.1 , Sturza Rodica2 , Covaliova Olga1 , Covaci Ecaterina2 , Tașca Corina21 |
1 Institute of Chemistry, 2 Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-245 |
The influence of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of waste biomas |
Tașca Corina1 , Duka Gh.2 , Covaci Ecaterina3 |
1 Moldova State University, 2 Institute of Chemistry, 3 Technical University of Moldova |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7. |
Disponibil online 24 November, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-342 |
Aspecte aplicative de valorificare a produselor secundare vinicole |
Ipiroti Nicoleta , Covaci Ecaterina |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1. |
Disponibil online 11 June, 2021. Descarcări-61. Vizualizări-551 |
Biocarburanții – oportunități de valorificare a deșeurilor din industria alimentară |
Cojocaru Carolina , Covaci Ecaterina |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1. |
Disponibil online 10 June, 2021. Descarcări-27. Vizualizări-491 |
Biogas – a sustainable energy solution from agro-industrial wastes |
Furtuna-Vladei Natalia , Covaci Ecaterina |
Technical University of Moldova |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-412 |
Biogas as a source of renewable energy obtained from the recovery of food industry waste |
Guțu Crina , Covaci Ecaterina |
Technical University of Moldova |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1. |
Disponibil online 11 June, 2021. Descarcări-15. Vizualizări-500 |
The bioactive compounds potential of grape waste |
Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona |
Technical University of Moldova |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-7. Vizualizări-348 |
The influence of biocatalysts on biomass fermentation processes |
Tașca Corina1 , Covaci Ecaterina2 , Covaliova Olga3 |
1 Moldova State University, 2 Technical University of Moldova, 3 Institute of Chemistry |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-3. Vizualizări-517 |
The possibility and necessity to production of tartaric acid in Republic of Moldova |
Musteatsa Grigore , Balanuţă Anatol , Scutaru Iury , Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Arhip Vasile |
Technical University of Moldova |
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes |
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9. |
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-478 |
Sulphitation of wine products with solution prepared of tartaric acid and potassium sulphite |
Covaci Ecaterina1 , Prida Ivan2 |
1 Technical University of Moldova, 2 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL |
Achievements and perspectives of modern chemistry |
2019. Chisinau, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-428-2. |
Disponibil online 5 November, 2019. Descarcări-6. Vizualizări-597 |
Dioxyde de soufre actif dans le vin |
Ţislinscaia Iana , Sturza Rodica , Prida Ion , Covaci Ecaterina |
Université Technique de Moldavie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-48. Vizualizări-679 |
Optimization of colloidal stabilization of the young white wines |
Covaci Ecaterina1 , Prida Ivan2 |
1 Institute of Chemistry of the Academy of Sciences of Moldova, 2 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4, T. 2015. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 14 February, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-766 |
Thermodynamic and kinetic studies of potassium bitartrate sedimentation into young wines during the cold stabilization |
Covaci Ecaterina |
Institutul de Chimie al AŞM |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4, T. 2015. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 14 February, 2019. Descarcări-9. Vizualizări-737 |
Effect of different chemical additives on the tartaric stabilization of young wines |
Sturza Rodica1 , Covaci Ecaterina2 , Prida Ivan3 |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Chemistry of the Academy of Sciences of Moldova, 3 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 31 March, 2020. Descarcări-12. Vizualizări-924 |
Thermodynamic indices of tartaric crystallization during the stabilization of young white wines |
Sturza Rodica1 , Covaci Ecaterina2 |
1 Université Technique de Moldavie, 2 Institutul de Chimie al AŞM |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 1 April, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-715 |
Utilisation des inhibiteurs de cristallisation pour la stabilisation tartrique des vins jeunes |
Sturza Rodica , Covaci Ecaterina |
Université Technique de Moldavie |
Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică a Colaboratorilor, Doctoranzilor şi Studenţilor consacrată celei de-a 50-a Aniversări a U.T.M. |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-249-6. |
Disponibil online 25 May, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-135 |
Variaţia unor parametri ai stabilităţii vinurilor albe tinere pe durata schemelor de tratare aplicate |
Covaci Ecaterina |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3. |
Disponibil online 27 June, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-76 |
Principles and modalities to diminish the influence of the cork taint on wine quality |
Sturza Rodica , Covaci Ecaterina |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-14. Vizualizări-521 |