Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ![]() | ![]() | |
Dinamica articolelor pe ani | ![]() ![]() | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ![]() | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ![]() | ![]() | ![]() |
Colaborarea autorului | ![]() | ![]() | |
Dinamica descărcărilor pe ani | ![]() | ||
Proiecte | ![]() |
ORCiD
Articole în reviste din RM - 9. Publicaţii la conferinţe din RM - 34. Publicaţii peste hotare - 3.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 4
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 3
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 28
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 3
Aspecte fizico-chimice ale stabilității vinurilor tinere ![]() |
Covaci Ecaterina ![]() |
Universitatea de Stat din Moldova |
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine |
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X. |
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-75 |
Assessment the potential of biologically active substances of young red wine produced from Rară Neagră (local grape variety) ![]() |
Furtuna-Vladei Natalia ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-208 |
Dinamica procesului de obținere a concentratului antocianic din tescovina Fetească Neagră ![]() |
Covaci Ecaterina ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-175 |
Dynamics of the Fetească Neagră grape marc extracts ![]() |
Covaci Ecaterina ![]() |
Technical University of Moldova |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-132 |
Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions ![]() |
Covaci Ecaterina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-218 |
ECC-D-PS38_The impact of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of cereal biomas ![]() |
Tașca Corina1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Moldova State University, 2 Institute of Chemistry, 3 Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-145 |
EEC-D-PS4_Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions ![]() |
Covaci Ecaterina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-152 |
Effect of bioactive additives on biomass fermentation from winemaking sector ![]() ![]() |
Duca Gheorghe1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Institute of Chemistry, 2 Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 29, Nr. 3 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 19 October, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-109 |
Fetească Neagră wine quality influenced by terroir in different ecosystems from Republic of Moldova ![]() |
Covaci Ecaterina ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-130 |
Kinetic and technological investigation on Fetească Neagră grape pomace extracts ![]() |
Covaci Ecaterina ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-125 |
New additives of bioactive substances in the biochemical digestion processes ![]() |
Covaliova Olga1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Institute of Chemistry, 2 Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-263 |
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova ![]() ![]() |
Reşitca Vladislav1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences |
Journal of Engineering Sciences |
Vol. 29, Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-201 |
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova ![]() |
Reşitca Vladislav1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-170 |
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova ![]() |
Reşitca Vladislav1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Technical University of Moldova, 2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences |
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83 |
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7. |
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-191 |
The determination of yeast viability in the concentrated sugar solutions ![]() |
Balanuţă Anatol ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-100 |
The dynamics of the oxidation process of white wines depending on temperature, molecular oxygen rate and PH ![]() |
Subotin Iurie ![]() ![]() ![]() |
Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-112 |
The impact of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of cereal biomas ![]() |
Tașca Corina1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Moldova State University, 2 Institute of Chemistry, 3 Technical University of Moldova |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-10. Vizualizări-225 |
The influence of bioactive additives on the process of alcoholic fermentation of waste biomas ![]() |
Duca Gheorghe1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 Institute of Chemistry, 2 Technical University of Moldova |
Modern Technologies in the Food Industry |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-103 |
The influence of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of waste biomas ![]() |
Tașca Corina1 ![]() ![]() ![]() |
1 Moldova State University, 2 Institute of Chemistry, 3 Technical University of Moldova |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7. |
Disponibil online 24 November, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-134 |
Aspecte aplicative de valorificare a produselor secundare vinicole ![]() ![]() |
Ipiroti Nicoleta , Covaci Ecaterina ![]() |
Universitatea Tehnică a Moldovei |
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane |
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1. |
Disponibil online 11 June, 2021. Descarcări-50. Vizualizări-351 |