IBN
Închide
Covaci Ecaterina
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(2)
Google Scholar ID
ORCiD

Articole în reviste din RM - 9. Publicaţii la conferinţe din RM - 34. Publicaţii peste hotare - 3.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 620L2021Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 4
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 3
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 2
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 28
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 3

2023 - 1

Aspecte fizico-chimice ale stabilității vinurilor tinere
Covaci Ecaterina
Universitatea de Stat din Moldova
Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii durabile de mâine
Ediția 7. 2023. Iași – Chișinău-Lviv. ISSN 2558 – 894X.
Disponibil online 14 April, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-75
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 18

Assessment the potential of biologically active substances of young red wine produced from Rară Neagră (local grape variety)
Furtuna-Vladei Natalia , Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-208
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dinamica procesului de obținere a concentratului antocianic din tescovina Fetească Neagră
Covaci Ecaterina
Universitatea Tehnică a Moldovei
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-175
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dynamics of the Fetească Neagră grape marc extracts
Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-132
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-218
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ECC-D-PS38_The impact of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of cereal biomas
Tașca Corina1 , Duca Gheorghe2 , Covaci Ecaterina3
1 Moldova State University,
2 Institute of Chemistry,
3 Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-145
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EEC-D-PS4_Dynamics of white wine oxidability depending on technological factors: sulfur dioxide, iron and copper ions
Covaci Ecaterina , Sturza Rodica , Drutsa R , Subotin Iurie
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-152
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of bioactive additives on biomass fermentation from winemaking sector
Duca Gheorghe1 , Covaliova Olga1 , Covaci Ecaterina2 , Romanciuc Lidia1 , Tașca Corina12
1 Institute of Chemistry,
2 Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Vol. 29, Nr. 3 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 19 October, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-109
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fetească Neagră wine quality influenced by terroir in different ecosystems from Republic of Moldova
Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Balanuţă Anatol
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-130
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kinetic and technological investigation on Fetească Neagră grape pomace extracts
Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-125
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New additives of bioactive substances in the biochemical digestion processes
Covaliova Olga1 , Sturza Rodica2 , Covaci Ecaterina2 , Romanciuc Lidia1 , Tașca Corina1
1 Institute of Chemistry,
2 Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-263
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iury1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
Journal of Engineering Sciences
Vol. 29, Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-201
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iury1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-170
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iury1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-191
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The determination of yeast viability in the concentrated sugar solutions
Balanuţă Anatol , Codrean (Sclifos) Aliona , Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-100
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The dynamics of the oxidation process of white wines depending on temperature, molecular oxygen rate and PH
Subotin Iurie , Drutsa R , Covaci Ecaterina , Gherdelescu Lucia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-112
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of cereal biomas
Tașca Corina1 , Duca Gheorghe2 , Covaci Ecaterina3
1 Moldova State University,
2 Institute of Chemistry,
3 Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-10. Vizualizări-225
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of bioactive additives on the process of alcoholic fermentation of waste biomas
Duca Gheorghe1 , Sturza Rodica2 , Covaliova Olga1 , Covaci Ecaterina2 , Tașca Corina21
1 Institute of Chemistry,
2 Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-103
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of tomatin bac on the process of alcoholic fermentation of waste biomas
Tașca Corina1 , Duca Gheorghe2 , Covaci Ecaterina3
1 Moldova State University,
2 Institute of Chemistry,
3 Technical University of Moldova
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7.
Disponibil online 24 November, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-134
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 11

Aspecte aplicative de valorificare a produselor secundare vinicole
Ipiroti Nicoleta , Covaci Ecaterina
Universitatea Tehnică a Moldovei
Biotehnologii moderne - soluții pentru provocările lumii contemporane
2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3498-7-1.
Disponibil online 11 June, 2021. Descarcări-50. Vizualizări-351
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 46