IBN
Închide
Coev Ghenadii
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 1.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 4
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 3
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2016 - 2

Actualitatea studiului laptelui de capră ca sursă de izolare a tulpinilor de bacterii lactice
Bogdan-Golubi Nina1 , Rudic Valeriu2 , Coev Ghenadii1
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii
Nr. 3(330) / 2016 / ISSN 1857-064X
Disponibil online 26 December, 2016. Descarcări-36. Vizualizări-991
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Semifabricate din tocătură de carne de ovină cu adaos de şrot din seminţe de nuci, dovleac, in şi struguri
Grumeza-Clefos Irina1 , Gudima Angela2 , Coev Ghenadii1 , Macari Artur2
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
Ştiinţa Agricolă
Nr. 2 / 2016 / ISSN 1857-0003 / ISSNe 2587-3202
Disponibil online 24 January, 2017. Descarcări-17. Vizualizări-931
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011 - 1

Аминокислотный состав и питательная ценность комбинированной сметаны, выработанной с использованием местных штаммов молочнокислых бактерий
Şveţ Svetlana1 , Бурцева Светлана2 , Гараева Светлана1 , Bureţ Ion1 , Коев Геннадий1
1 Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий,
2 Институт Микробиологии и Биотехнологии АНМ
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii
Nr. 2(314) / 2011 / ISSN 1857-064X
Disponibil online 15 December, 2013. Descarcări-10. Vizualizări-1532
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 3 of 3