Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Teze/Rezumate în culegeri - 1.
- 2. Cărţi publicate peste hotare
- 2.2.Contribuții în monografii - 4
- 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 3
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Quality indicators of semi-products from meat with vegetable components |
Grumeza-Clefos Irina1 , Macari Artur1 , Gudima Angela1 , Mardar Maryna2 , Coev Ghenadii3 , Voitco Elena3 |
1 Technical University of Moldova, 2 National University of Food Technologies, Kyiv, 3 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-634 |
Long time preservation of industrial lactic acid bacteria |
Burets Elena1 , Cartaşev Anatolie1 , Coev Ghenadii1 , Burtseva Svetlana2 , Chiselita Oleg2 |
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology, 2 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM |
Microbial Biotechnology |
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9. |
Disponibil online 24 May, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-744 |
The technology of nonwaste processing of the whey |
Bogdan-Golubi Nina , Necrîlova Liudmila , Coev Ghenadii |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Microbial Biotechnology |
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9. |
Disponibil online 23 May, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-545 |