Brevete | ||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | ||
Dinamica articolelor pe ani | ||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | ||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | ||
Colaborarea autorului |
Articole în reviste din RM - 7. Publicaţii la conferinţe din RM - 11. Publicaţii peste hotare - 2.
Application of apple acidifier in vegetable stew of type „Zacusca” production |
Crucirescu Diana12 |
1 Technical University of Moldova, 2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 3 / 2023 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 3 November, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-142 |
Conținutul acizilor organici în merele imature |
Crucirescu Diana12 |
1 Școala Doctorală a Universității Tehnice a Moldovei, 2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-828-3.. |
Disponibil online 27 July, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-356 |
EEC-D-PS6_The acidifier from unripe apples - source of natural acidity |
Crucirescu Diana12 |
1 Technical University of Moldova, 2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-233 |
Investigaţii pentru determinarea falsificării brînzeturilor topite |
Golubi Roman , Voitco Elena , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana , Arnaut Svetlana |
Perspectivele și Problemele Integrării în Spațiul European al Cercetării și Educației |
Vol.9, Partea 1. 2022. Cahul, Republica Moldova. . |
Disponibil online 24 October, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-335 |
The acidifier from unripe apples - source of natural acidity |
Crucirescu Diana12 |
1 Technical University of Moldova, 2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Ecological and environmental chemistry - 2022 |
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7.. |
Disponibil online 17 March, 2022. Descarcări-5. Vizualizări-311 |
Argumentarea necesității producerii acidifiantului din mere și obținerea acestuia. |
Crucirescu Diana12 |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2021. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-699-9. |
Disponibil online 29 June, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-357 |
Criterii de depistare a falsificării brînzeturilor topite |
Golubi Roman , Crucirescu Diana , Voitco Elena , Rabotnicova Liudmila , Arnaut Svetlana |
Ştiinţa în Nordul Republicii Moldova: realizări, probleme, perspective |
Ediția 5. 2021. Balti, Republic of Moldova. ISBN 978-9975-62-432-9. |
Disponibil online 15 November, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-419 |
Physicochemical caracteristics of unripe apples |
Crucirescu Diana12 |
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology, 2 Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 4 / 2021 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 24 December, 2021. Descarcări-6. Vizualizări-405 |
Unripe apples – source of natural organic acids |
Crucirescu Diana12 |
1 Technical University of Moldova, 2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Euro-Aliment |
Ediția 10. 2021. Galati. ISBN 1843-5114. |
Disponibil online 21 February, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-734 |
Utilizarea rațională a merelor imature |
Crucirescu Diana12 |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6. |
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-10. Vizualizări-601 |
Fructele de mere în faza timpurie de coacere - materie primă pentru obținerea acidifiantului natural |
Crucirescu Diana |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6. |
Disponibil online 23 March, 2020. Descarcări-8. Vizualizări-552 |
Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi 5.1 Brânză tare, semitare |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 3-4(81-82) / 2019 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 26 September, 2019. Descarcări-69. Vizualizări-913 |
Viziuni asupra calităţii produselor lactate. 5. Brânzeturi. 5.2 Brânză moale și în saramură |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 5-6(83-84) / 2019 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 28 May, 2021. Descarcări-23. Vizualizări-457 |
Counterfeiting detection of fermented milk products |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Crucirescu Diana , Rabotnicova Liudmila , Golubi Roman |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-788 |
Natural acidifier produced from apples in the early ripening phase |
Golubi Roman , Iorga Eugen , Arnaut Svetlana , Crucirescu Diana , Fiodorov Stanislav |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 15 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-616 |
The metabolism of organic acids and sugars in grapes |
Golubi Roman , Iorga Eugen , Fiodorov Stanislav , Arnaut Svetlana , Crucirescu Diana |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelorSimpozionului Ştiinţific Internaţional „Horticultura modernă – realizări şi perspective” |
Vol. 47. 2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-296-5. |
Disponibil online 21 November, 2019. Descarcări-12. Vizualizări-699 |
Viziuni asupra calității produselor lactate. 3. Smântână |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 4(76) / 2018 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 20 August, 2019. Descarcări-45. Vizualizări-790 |
Viziuni asupra calității produselor lactate. 4. Brânză proaspătă |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 5(77) / 2018 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 19 August, 2019. Descarcări-20. Vizualizări-660 |
Viziuni asupra calității produselor lactate. 2. Frișcă (smântână dulce) |
Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia |
Nr. 5-6(71-72) / 2017 / ISSN 1857-3142 |
Disponibil online 22 August, 2019. Descarcări-17. Vizualizări-690 |