Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (1) |
Teze/Rezumate în culegeri - 5.
- 2. Cărţi publicate peste hotare
- 2.2.Contribuții în monografii - 2
- 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 1
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 12
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 4
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1
Elaborarea culturii starter probiotice producătore de peptide antimicrobiene |
Cartaşev Anatolie |
Universitatea de Stat din Comrat |
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8.. |
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-342 |
Isolation and identification of lactobacilli isolates from milk as potential statrer cultures |
Cartaşev Anatolie |
Comrat State University |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7. |
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-167 |
Lactanox: scientific approach and future perspectives |
Cartaşev Anatolie , Mihailova (Neicovcena) Iulia , Mahamat Yamtitina |
Comrat State University |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7. |
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-195 |
Development of the dairy industry: analysis UTA Gagauzia |
Cartaşev Anatolie |
Comrat State University |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2022. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-83-176-5; 978-9975-83-177-2. |
Disponibil online 1 April, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-308 |
Traditional Moldovan cheese microflora |
Cartaşev Anatolie |
Comrat State University |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-244 |
Caracteristica fenotipă a tulpinilor autohtone de bacterii lactice izolate din smîntînă de fermentare spontană |
Şveţ Svetlana1 , Cartaşev Anatolie2 |
1 Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor, 2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „85 ani ai Facultăţii de Agronomie – realizări şi perspective”, dedicat aniversării a 85 de ani de la fondarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova |
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-302-3. |
Disponibil online 24 February, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-608 |
Crearea asociaților de bacterii lactice pentru culturile starter |
Bogdan-Golubi Nina , Cartaşev Anatolie |
Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 30 January, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-537 |
Effect of exopolysaccharide starter culture and solids on syneresis of yoghurt |
Cartaşev Anatolie |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. . |
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-715 |
Impact of Streptococcus thermophiles exopolisaccharide-producing strains on properties of youghurt |
Cartaşev Anatolie |
Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM |
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 30 January, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-530 |
New streptococcus thermophilus strain as potential agent for increasing bio-safety of dairy products |
Cartaşev Anatolie1 , Rudik V.2 |
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology, 2 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM |
Microbial Biotechnology |
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-597 |
Биологическая обработка термофильными молочнокислыми бактериями творожной сыворотки |
Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Cartaşev Anatolie , Бурец Елена |
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4. 2015. Chișinău, Republica Moldova. . |
Disponibil online 15 February, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-641 |
Characterization of autochthonous Streptococcus thermophilus strains isolated from milk |
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Editia 3. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4257-2-8. |
Disponibil online 8 February, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-589 |
Determinarea termenului de păstrare a produselor lactate acide liofilizate |
Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3. |
Disponibil online 23 June, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-127 |
Culturi de streptococcus thermophilus producatoare de exopolizaharide pentru iaurt |
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0. |
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-636 |
Improvement of textural properties of fermented milk by using streptococcus thermophilus strains |
Burets Elena , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-437 |
Aplicarea tulpinilor autohtone de bacterii lactice la fabricarea smîntînii combinate |
Bureţ Elena , Şveţ Svetlana , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare |
Biotehnologia microbiologică – domeniu scientointensiv al ştiinţei contemporane |
2011. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-106-78-8. |
Disponibil online 20 September, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-483 |
Conservation method of strains of lactic acid bacteria |
Cartaşev Anatolie , Burets Elena |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 9. 2011. Chişinău. ISBN 978-9975-4224-7-5. |
Disponibil online 18 May, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-336 |