IBN
Закрыть
Cartaşev Anatolie
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 5.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 2
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 1
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 12
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 4
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2023 - 3

Elaborarea culturii starter probiotice producătore de peptide antimicrobiene
Cartaşev Anatolie
Universitatea de Stat din Comrat
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8..
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-342
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Isolation and identification of lactobacilli isolates from milk as potential statrer cultures
Cartaşev Anatolie
Comrat State University
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7.
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-167
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lactanox: scientific approach and future perspectives
Cartaşev Anatolie , Mihailova (Neicovcena) Iulia , Mahamat Yamtitina
Comrat State University
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7.
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-195
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 2

Development of the dairy industry: analysis UTA Gagauzia
Cartaşev Anatolie
Comrat State University
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2022. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-83-176-5; 978-9975-83-177-2.
Disponibil online 1 April, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-308
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Traditional Moldovan cheese microflora
Cartaşev Anatolie
Comrat State University
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-244
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 1

Caracteristica fenotipă a tulpinilor autohtone de bacterii lactice izolate din smîntînă de fermentare spontană
Şveţ Svetlana1 , Cartaşev Anatolie2
1 Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor,
2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Zootehnie şi Biotehnologii agricole materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „85 ani ai Facultăţii de Agronomie – realizări şi perspective”, dedicat aniversării a 85 de ani de la fondarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-302-3.
Disponibil online 24 February, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-608
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 4

Crearea asociaților de bacterii lactice pentru culturile starter
Bogdan-Golubi Nina , Cartaşev Anatolie
Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 30 January, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-537
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of exopolysaccharide starter culture and solids on syneresis of yoghurt
Cartaşev Anatolie
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-715
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of Streptococcus thermophiles exopolisaccharide-producing strains on properties of youghurt
Cartaşev Anatolie
Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 30 January, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-530
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New streptococcus thermophilus strain as potential agent for increasing bio-safety of dairy products
Cartaşev Anatolie1 , Rudik V.2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-597
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

Биологическая обработка термофильными молочнокислыми бактериями творожной сыворотки
Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Cartaşev Anatolie , Бурец Елена
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 4. 2015. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 15 February, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-641
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 2

Characterization of autochthonous Streptococcus thermophilus strains isolated from milk
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători
Editia 3. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4257-2-8.
Disponibil online 8 February, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-589
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Determinarea termenului de păstrare a produselor lactate acide liofilizate
Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 23 June, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-127
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 1

Culturi de streptococcus thermophilus producatoare de exopolizaharide pentru iaurt
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0.
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-636
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 1

Improvement of textural properties of fermented milk by using streptococcus thermophilus strains
Burets Elena , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-437
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011 - 2

Aplicarea tulpinilor autohtone de bacterii lactice la fabricarea smîntînii combinate
Bureţ Elena , Şveţ Svetlana , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Biotehnologia microbiologică – domeniu scientointensiv al ştiinţei contemporane
2011. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-106-78-8.
Disponibil online 20 September, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-483
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Conservation method of strains of lactic acid bacteria
Cartaşev Anatolie , Burets Elena
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
International Conference of Young Researchers
Ediția 9. 2011. Chişinău. ISBN 978-9975-4224-7-5.
Disponibil online 18 May, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-336
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 17 of 17