IBN
Закрыть
Cartaşev Anatolie
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 5.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 2
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 1
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 12
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 4
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2022 - 1

Traditional Moldovan cheese microflora
Cartaşev Anatolie
Comrat State University
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-243
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

Биологическая обработка термофильными молочнокислыми бактериями творожной сыворотки
Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Cartaşev Anatolie , Бурец Елена
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 4. 2015. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 15 February, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-639
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Characterization of autochthonous Streptococcus thermophilus strains isolated from milk
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători
Editia 3. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4257-2-8.
Disponibil online 8 February, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-589
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011 - 1

Conservation method of strains of lactic acid bacteria
Cartaşev Anatolie , Burets Elena
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
International Conference of Young Researchers
Ediția 9. 2011. Chişinău. ISBN 978-9975-4224-7-5.
Disponibil online 18 May, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-336
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 4 of 4