Afiliat la Universitatea de Stat din Comrat
Elaborarea culturii starter probiotice producătore de peptide antimicrobiene |
Cartaşev Anatolie |
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective |
2023. Chişinău. "Print-Caro" SRL. 50-52. |
Disponibil online 17 March, 2023 |
Lactanox: scientific approach and future perspectives |
Cartaşev Anatolie , Mihailova (Neicovcena) Iulia , Mahamat Yamtitina |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. Universitatea de Stat din Comrat. 337-343. |
Disponibil online 24 April, 2023 |
Isolation and identification of lactobacilli isolates from milk as potential statrer cultures |
Cartaşev Anatolie |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. Universitatea de Stat din Comrat. 343-348. |
Disponibil online 24 April, 2023 |
Traditional Moldovan cheese microflora |
Cartaşev Anatolie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 67-67. |
Disponibil online 24 January, 2023 |
Development of the dairy industry: analysis UTA Gagauzia |
Cartaşev Anatolie |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2022. Comrat, Republica Moldova. Universitatea de Stat din Comrat. 208-210. |
Disponibil online 1 April, 2022 |
Influence of protective media for thermophilic lactic acid bacteria during the freeze-drying process |
Cartaşev Anatolie |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2021. Comrat, Republica Moldova. Universitatea de Stat din Comrat. 265-269. |
Disponibil online 22 February, 2021 |
1-6 of 6