IBN
Închide
Cartaşev Anatolie Alexandr
Cuvinte-cheie (14): Streptococcus thermophilus (4), autochthonous strains (2), dairy products (2)
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Articole în reviste din RM - 3. Publicaţii la conferinţe din RM - 10.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012

2019 - 1

Tulpini de bacterii lactice autohtone noi din specia Streptococcus thermophilus
Cartaşev Anatolie
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(52) / 2019 / ISSN 1857-0461
Disponibil online 21 May, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-7
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

The effect of starter culture producing exopolysaccharide on physicochemical properties of yoghurt
Cartashev Anatolie1, Rudic Valeriu2
1 Research Institute for Horticulture and Alimentary Technologies,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of ASM
Chemistry Journal of Moldova
Nr. 2(12) / 2017 / ISSN 1857-1727 / ISSNe 2345-1688
Disponibil online 28 December, 2017. Descarcări-6. Vizualizări-179
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 4

Crearea asociaților de bacterii lactice pentru culturile starter
Bogdan Nina, Cartaşev Anatolie
Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 30 January, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-15
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Culturi starter de bacterii lactice termofile pentru produsele lactate fermentate
Cartaşev Anatolie1, Rudic Valeriu2
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii
Nr. 3(330) / 2016 / ISSN 1857-064X
Disponibil online 26 December, 2016. Descarcări-4. Vizualizări-196
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of Streptococcus thermophiles exopolisaccharide-producing strains on properties of youghurt
Cartaşev Anatolie
Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 30 January, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-13
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New streptococcus thermophilus strain as potential agent for increasing bio-safety of dairy products
Cartashev Anatolie1, Rudic Valeriu2
1 Research Institute for Horticulture and Alimentary Technologies,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of ASM
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-16
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

Биологическая обработка термофильными молочнокислыми бактериями творожной сыворотки
Bogdan Nina, Necrîlova Liudmila, Cartaşev Anatolie, Bureţ Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători
2015. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 15 February, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-35
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 5

Autochthonous exopolysaccharide-producing strains streptococcus thermophilus and their use in fermented milk production
Cartashev Anatolie
Research Institute for Horticulture and Alimentary Technologies
International Conference on Microbial Biotechnology
Ediția a 2-a. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9.
Disponibil online 10 January, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-23
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autochthonous exopolysaccharide-producing strains streptococcus thermophilus and their use in fermented milk production
Cartashev Anatolie
Research Institute for Horticulture and Alimentary Technologies
Microbial Biotechnology
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9.
Disponibil online 24 May, 2019. Descarcări-. Vizualizări-0
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Characterization of autochthonous Streptococcus thermophilus strains isolated from milk
Cartaşev Anatolie, Bureţ Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători
2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4257-2-8.
Disponibil online 8 February, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-19
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Long time preservation of industrial lactic acid bacteria
Burets Elena1, Cartashev Anatolie1, Coev Ghenadii1, Burtseva S2, Chiselitsa Oleg2
1 Research Institute for Horticulture and Alimentary Technologies,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of ASM
International Conference on Microbial Biotechnology
Ediția a 2-a. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9.
Disponibil online 9 January, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-5
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Long time preservation of industrial lactic acid bacteria
Burets Elena1, Cartashev Anatolie1, Coev Ghenadii1, Burtseva S2, Chiselitsa Oleg2
1 Research Institute for Horticulture and Alimentary Technologies,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of ASM
Microbial Biotechnology
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9.
Disponibil online 24 May, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 1

Culturi de streptococcus thermophilus producatoare de exopolizaharide pentru iaurt
Cartaşev Anatolie, Bureţ Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0.
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-17
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 13 of 13