Afișare rezultate
Isolation and identification of lactobacilli isolates from milk as potential statrer cultures |
Cartaşev Anatolie |
Comrat State University |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7. |
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-167 |
Caracteristica fenotipă a tulpinilor autohtone de bacterii lactice izolate din smîntînă de fermentare spontană |
Şveţ Svetlana1, Cartaşev Anatolie2 |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole |
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-302-3. |
Disponibil online 24 February, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-606 |
Traditional Moldovan cheese microflora |
Cartaşev Anatolie |
Comrat State University |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-243 |
Elaborarea culturii starter probiotice producătore de peptide antimicrobiene |
Cartaşev Anatolie |
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective |
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8.. |
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-341 |
Influence of protective media for thermophilic lactic acid bacteria during the freeze-drying process |
Cartaşev Anatolie |
Comrat State University |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2021. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3496-2-8; 978-9975-3496-1-1. |
Disponibil online 22 February, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-327 |
Conservation method of strains of lactic acid bacteria |
Cartaşev Anatolie, Bureţ Elena |
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 9. 2011. Chişinău. ISBN 978-9975-4224-7-5. |
Disponibil online 18 May, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-336 |
1-6 of 6