Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Goat milk yougurt as a potentially functional food |
Popovici Cristina , Brînza Renata , Cartaşev Anatolie , Migalatiev Olga , Bogdan-Golubi Nina , Golubi Roman , Grumeza-Clefos Irina , Coev Ghenadii , Caragia Vavil |
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3. |
2019. ruse. . 34-40. |
Disponibil online 28 September, 2022 |
Caracteristica fenotipă a tulpinilor autohtone de bacterii lactice izolate din smîntînă de fermentare spontană |
Şveţ Svetlana , Cartaşev Anatolie |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „85 ani ai Facultăţii de Agronomie – realizări şi perspective”, dedicat aniversării a 85 de ani de la fondarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova |
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 351-355. |
Disponibil online 24 February, 2020 |
New streptococcus thermophilus strain as potential agent for increasing bio-safety of dairy products |
Cartaşev Anatolie , Rudic Valeriu |
Microbial Biotechnology |
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 96-96. |
Disponibil online 14 March, 2019 |
Effect of exopolysaccharide starter culture and solids on syneresis of yoghurt |
Cartaşev Anatolie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 356-361. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Биологическая обработка термофильными молочнокислыми бактериями творожной сыворотки |
Bogdan-Golubi Nina , Necrîlova Liudmila , Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4. 2015. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 64-64. |
Disponibil online 15 February, 2019 |
Autochthonous exopolysaccharide-producing strains streptococcus thermophilus and their use in fermented milk production |
Cartaşev Anatolie |
Microbial Biotechnology |
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 110-110. |
Disponibil online 24 May, 2019 |
Characterization of autochthonous Streptococcus thermophilus strains isolated from milk |
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Editia 3. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 32-32. |
Disponibil online 8 February, 2019 |
Long time preservation of industrial lactic acid bacteria |
Bureţ Elena , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii , Burţeva Svetlana , Chiseliţă Oleg |
Microbial Biotechnology |
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 107-107. |
Disponibil online 24 May, 2019 |
Determinarea termenului de păstrare a produselor lactate acide liofilizate |
Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 6-9. |
Disponibil online 23 June, 2023 |
Culturi de streptococcus thermophilus producatoare de exopolizaharide pentru iaurt |
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Zootehnie şi biotehnologii |
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. Universitatea Agrară de Stat din Moldova. 409-412. |
Disponibil online 21 March, 2019 |
Improvement of textural properties of fermented milk by using streptococcus thermophilus strains |
Bureţ Elena , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Modern Technologies in the Food Industry |
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. . 230-234. |
Disponibil online 5 October, 2020 |
Conservation method of strains of lactic acid bacteria |
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 9. 2011. Chişinău. Tipogr. Simbol-NP SRL. 13-13. |
Disponibil online 18 May, 2021 |
Aplicarea tulpinilor autohtone de bacterii lactice la fabricarea smîntînii combinate |
Bureţ Elena , Şveţ Svetlana , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii |
Biotehnologia microbiologică – domeniu scientointensiv al ştiinţei contemporane |
2011. Chișinău, Republica Moldova. „Elena-V.I.” SRL. 12-13. |
Disponibil online 20 September, 2019 |
1-19 of 19