IBN
Закрыть
Cartaşev Anatolie
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD

Articole în reviste din RM - 4. Publicaţii la conferinţe din RM - 20. Publicaţii peste hotare - 1.
Publicații indexate în SCOPUS - 1. Teze/Rezumate în culegeri - 3. Contribuții - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 2. Cărţi publicate peste hotare
  • 2.2.Contribuții în monografii - 2
  • 2.3.Contribuții în monografii indexate in Scopus - 0
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 1
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 1

2023 - 3

Development of probiotic starter producing antimicrobial peptides
Cartaşev Anatolie
Universitatea de Stat din Comrat
Sectorul agroalimentar – realizări și perspective
2023. Chişinău. ISBN 978-9975-165-51-8..
Disponibil online 17 March, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-289
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Isolation and identification of lactobacilli isolates from milk as potential statrer cultures
Cartaşev Anatolie
Comrat State University
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7.
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-138
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lactanox: scientific approach and future perspectives
Cartaşev Anatolie , Mihailova (Neicovcena) Iulia , Mahamat Yamtitina
Comrat State University
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7.
Disponibil online 24 April, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-170
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 2

Development of the dairy industry: analysis UTA Gagauzia
Cartaşev Anatolie
Comrat State University
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2022. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-83-176-5; 978-9975-83-177-2.
Disponibil online 1 April, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-275
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Traditional Moldovan cheese microflora
Cartaşev Anatolie
Comrat State University
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-224
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 1

Influence of protective media for thermophilic lactic acid bacteria during the freeze-drying process
Cartaşev Anatolie
Comrat State University
Ştiinţă, educaţie, cultură
Vol.1. 2021. Comrat, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3496-2-8; 978-9975-3496-1-1.
Disponibil online 22 February, 2021. Descarcări-4. Vizualizări-299
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 2

Elaborarea fluxului tehnologic de obţinere a laptelui de capră pentru consum
Cartaşev Anatolie , Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Коев Геннадий
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-155
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiu de fezabilitate economică a fabricării brânzei din lapte de capră cu aplicarea culturii starter autohtonă
Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Cartaşev Anatolie , Коев Геннадий
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Realizări stiinţifice în horticultură, oenologie şi tehnologii alimentare
2020.
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-118
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2019 - 2

Goat milk yougurt as a potentially functional food
Popovici Cristina1 , Brînza Renata1 , Cartaşev Anatolie2 , Migalatiev Olga2 , Bogdan-Golubi Nina2 , Golubi Roman2 , Grumeza-Clefos Irina2 , Coev Ghenadii2 , Caragia Vavil2
1 Technical University of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3.
2019. ruse. ISBN 1311-3321.
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-238
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tulpini de bacterii lactice autohtone noi din specia Streptococcus thermophilus
Cartaşev Anatolie
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(52) / 2019 / ISSN 1857-0461 / ISSNe 2587-3687
Disponibil online 21 May, 2019. Descarcări-25. Vizualizări-758
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2018 - 2

Caracteristica fenotipă a tulpinilor autohtone de bacterii lactice izolate din smîntînă de fermentare spontană
Şveţ Svetlana1 , Cartaşev Anatolie2
1 Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor,
2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Zootehnie şi Biotehnologii agricole materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „85 ani ai Facultăţii de Agronomie – realizări şi perspective”, dedicat aniversării a 85 de ani de la fondarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova
Vol. 52(2). 2018. Chişinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-302-3.
Disponibil online 24 February, 2020. Descarcări-6. Vizualizări-593
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studierea capacității de sinteză a exopolizaharidelor de către tulpinile autohtone de Streptococcus thermophilus
Cartaşev Anatolie
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Nr. 1-2(73-74) / 2018 / ISSN 1857-3142
Disponibil online 20 August, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-650
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 1

The effect of starter culture producing exopolysaccharide on physicochemical properties of yoghurt
Cartaşev Anatolie1 , Rudik V.2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM
Chemistry Journal of Moldova
Nr. 2(12) / 2017 / ISSN 1857-1727 / ISSNe 2345-1688
Disponibil online 28 December, 2017. Descarcări-68. Vizualizări-1421
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 5

Crearea asociaților de bacterii lactice pentru culturile starter
Bogdan-Golubi Nina , Cartaşev Anatolie
Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 30 January, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-510
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Culturi starter de bacterii lactice termofile pentru produsele lactate fermentate
Cartaşev Anatolie1 , Rudic Valeriu2
1 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare,
2 Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Ştiinţele vieţii
Nr. 3(330) / 2016 / ISSN 1857-064X
Disponibil online 26 December, 2016. Descarcări-43. Vizualizări-1265
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of exopolysaccharide starter culture and solids on syneresis of yoghurt
Cartaşev Anatolie
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 26 July, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-694
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Impact of Streptococcus thermophiles exopolisaccharide-producing strains on properties of youghurt
Cartaşev Anatolie
Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al AŞM
Tendințe contemporane ale dezvoltării științei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 5, Vol.2. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 30 January, 2019. Descarcări-2. Vizualizări-504
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New streptococcus thermophilus strain as potential agent for increasing bio-safety of dairy products
Cartaşev Anatolie1 , Rudik V.2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-573
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2015 - 1

Биологическая обработка термофильными молочнокислыми бактериями творожной сыворотки
Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Cartaşev Anatolie , Бурец Елена
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători
Ediția 4, T. 2015. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 15 February, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-608
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 4

Autochthonous exopolysaccharide-producing strains streptococcus thermophilus and their use in fermented milk production
Cartaşev Anatolie
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Microbial Biotechnology
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9.
Disponibil online 24 May, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-569
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Characterization of autochthonous Streptococcus thermophilus strains isolated from milk
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători
Editia 3, T. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4257-2-8.
Disponibil online 8 February, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-569
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Determinarea termenului de păstrare a produselor lactate acide liofilizate
Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-310-3.
Disponibil online 23 June, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-105
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Long time preservation of industrial lactic acid bacteria
Burets Elena1 , Cartaşev Anatolie1 , Coev Ghenadii1 , Burtseva Svetlana2 , Chiselita Oleg2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 Institute of Microbiology and Biotechnology of the ASM
Microbial Biotechnology
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4432-8-9.
Disponibil online 24 May, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-676
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 1

Culturi de streptococcus thermophilus producatoare de exopolizaharide pentru iaurt
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34. 2013. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-64-246-0.
Disponibil online 21 March, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-607
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 1

Improvement of textural properties of fermented milk by using streptococcus thermophilus strains
Burets Elena , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Modern Technologies in the Food Industry
Vol.2. 2012. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 5 October, 2020. Descarcări-2. Vizualizări-408
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011 - 2

Aplicarea tulpinilor autohtone de bacterii lactice la fabricarea smîntînii combinate
Bureţ Elena , Şveţ Svetlana , Cartaşev Anatolie , Coev Ghenadii
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Biotehnologia microbiologică – domeniu scientointensiv al ştiinţei contemporane
2011. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-106-78-8.
Disponibil online 20 September, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-465
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Conservation method of strains of lactic acid bacteria
Cartaşev Anatolie , Burets Elena
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
International Conference of Young Researchers
Ediția 9. 2011. Chişinău. ISBN 978-9975-4224-7-5.
Disponibil online 18 May, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-316
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 27 of 27