IBN
Закрыть
Brînza Renata
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Publicaţii peste hotare - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2

2019 - 2

Goat milk yougurt as a potentially functional food
Popovici Cristina1 , Brînza Renata1 , Cartaşev Anatolie2 , Migalatiev Olga2 , Bogdan-Golubi Nina2 , Golubi Roman2 , Grumeza-Clefos Irina2 , Coev Ghenadii2 , Caragia Vavil2
1 Technical University of Moldova,
2 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Chemical technologies and Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.3.
2019. ruse. ISBN 1311-3321.
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-238
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sensory evaluation and rheological behavoir of yogurts prepared from goat milk
Popovici Cristina1 , Tiţa Mihaela Adriana2 , Brînza Renata1
1 Technical University of Moldova,
2 Lucian Blaga University Sibiu
Biotechnologies and food technologiesVolume 57, book 10.2.
2019. ruse. ISBN 1311-3321.
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-16. Vizualizări-175
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 2 of 2