Articolul precedent |
Articolul urmator |
607 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-10-21 11:07 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
637.146.32 (1) |
Продукты животноводства и охоты (304) |
SM ISO690:2012 ŞVEŢ, Svetlana, CARTAŞEV, Anatolie. Caracteristica fenotipă a tulpinilor autohtone de bacterii lactice izolate din smîntînă de fermentare spontană. In: Zootehnie şi Biotehnologii agricole : materialele Simpozionului Ştiinţific Internaţional „85 ani ai Facultăţii de Agronomie – realizări şi perspective”, dedicat aniversării a 85 de ani de la fondarea Universităţii Agrare de Stat din Moldova , 25 septembrie 2018, Chișinău. Chişinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2018, Vol. 52(2), pp. 351-355. ISBN 978-9975-64-302-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Zootehnie şi Biotehnologii agricole Vol. 52(2), 2018 |
||||||
Simpozionul "Zootehnie şi Biotehnologii agricole " Chișinău, Moldova, 25 septembrie 2018 | ||||||
|
||||||
CZU: 637.146.32 | ||||||
Pag. 351-355 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
From the samples of the sour cream with spontaneous fermentation from the peasant of different districts of Republic of Moldova there were identified 32 strains of mesofilic milk bacteria: 18 strains by phisico-biochemical characteristics were attributed to Lactococcus lactis ssp. lactis, 6 strains to Lactococcus lactis ssp. diacetilactis, 8 strains to Lactococcus lactis ssp. lactis. Were selected 14 strains, which showed high activity of acid-formation in milk. These cultures are recommended for following testing for their tehnological characteristics with the purpose of usage in the production of fermented milk products. |
||||||
Cuvinte-cheie lactic acid bacteria, phenotypic characteristics, indigenous strains |
||||||
|