Cartaşev Anatolie
Teze / Rezumate în culegeri - 5, Descărcări - 34, Vizualizări - 2410
Traditional Moldovan cheese microflora |
Cartaşev Anatolie |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. . 67-67. |
Disponibil online 24 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-245 |
New streptococcus thermophilus strain as potential agent for increasing bio-safety of dairy products |
Cartaşev Anatolie , Rudik V. |
Microbial Biotechnology |
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 96-96. |
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-11. Vizualizări-597 |
Биологическая обработка термофильными молочнокислыми бактериями творожной сыворотки |
Богдан-Голубь Нина , Некрылова Людмила , Cartaşev Anatolie , Бурец Елена |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4. 2015. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 64-64. |
Disponibil online 15 February, 2019. Descarcări-7. Vizualizări-642 |
Characterization of autochthonous Streptococcus thermophilus strains isolated from milk |
Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Editia 3. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 32-32. |
Disponibil online 8 February, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-589 |
Conservation method of strains of lactic acid bacteria |
Cartaşev Anatolie , Burets Elena |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 9. 2011. Chişinău. Tipogr. Simbol-NP SRL. 13-13. |
Disponibil online 18 May, 2021. Descarcări-13. Vizualizări-337 |