IBN
  



  














    
  


  
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "sensory quality"
Elementele componente și factorii de risc ai calității alimentelor
Tabunșcic Olga
Sustenabilitatea: îmbunătățirea produselor destinate consumatorilor și planetei
2021. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-155-58-8.
Disponibil online 15 February, 2022. Descarcări-24. Vizualizări-347
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Compoziţia chimica a şrotului din miez de nuci Juglans Regia l.
Grosu Carolina
Молдавская экономическая академия
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Vol.1. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-75-893-2.
Disponibil online 20 April, 2018. Descarcări-24. Vizualizări-715
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of Bioactive Compounds from Pumpkin Powder on the Quality and Textural Properties of Shortbread Cookies
Ghendov-Moşanu Aliona1, Netreba Natalia1, Balan Greta2, Cojocari Daniela2, Boeştean Olga1, Bulgaru Viorica1, Gurev Angela1, Popescu Liliana1, Deseatnicova Olga1, Reşitca Vladislav1, Socaciu Carmen3, Pintea Adela Mariana3, Sanikidze Tamar4, Sturza Rodica1
1 Technical University of Moldova,
2 ”Nicolae Testemițanu” State University of Medicine and Pharmacy,
3 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca,
Foods
Nr. / 2023 / ISSN 2304-8158 /ISSNe 2304-8158
Disponibil online 25 November, 2023. Descarcări-7. Vizualizări-157
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3