IBN
Închide
Morari Boris
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(2)
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 4.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 6
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 6
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 13
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 2
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2

2023 - 1

Otimizing the composition of the blends for white sparkling wines obtained from grapes of new selection and local varieties
Taran Nicolae , Ponomariova Irina , Nemţeanu Silvia , Covalciuc Olga , Morari Boris
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Виноградарство и виноделие
Nr. 2 / 2023 / ISSN 0372-5847
Disponibil online 8 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-82
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 1

Изучение влияния процесса ферментации-мацерации на содержание биологически активных веществ в красных винах
Таран Николай , Морарь Борис , Солдатенко Ольга
Научно-исследовательский институт садоводства и пищевых технологий
Виноградарство и виноделие «Магарач»
Nr. 1 / 2021 / ISSN 2312-3680
Disponibil online 27 September, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-154
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 3

Optimization of blend components for improving red sparkling wines production
Soldatenco Eugenia , Taran Nicolae , Morari Boris , Soldatenco (Grigorean) Olga , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Journal of Agroalimentary Processes and Technologies
Nr. 20(2) / 2014 / ISSN 2069-0053 / ISSNe 1453-1399
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-152
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Optimization of blend components for the production of sparkling white wines
Taran Nicolae , Soldatenco (Grigorean) Olga , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana , Morari Boris , Soldatenco Eugenia
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Journal of Agroalimentary Processes and Technologies
Nr. 20(2) / 2014 / ISSN 2069-0053 / ISSNe 1453-1399
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-135
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of pressure on chemical and physical parametres of white and red wines obtained by dealcoholization method
Taran Nicolae , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana , Soldatenco (Grigorean) Olga , Morari Boris
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Journal of Agroalimentary Processes and Technologies
Nr. 20(3) / 2014 / ISSN 2069-0053 / ISSNe 1453-1399
Disponibil online 28 September, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-287
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 1

Influence of technological treatments on phenolic complex and colors indices in raw red wines
Morari Boris , Taran Nicolae , Soldatenco Eugenia , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana , Soldatenco (Grigorean) Olga
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Lucrări Ştiinţifice. Seria Horticultură
Vol. 55, / 2012 / ISSN 1454-7376 / ISSNe 2069-8175
Disponibil online 19 October, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-96
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 6 of 6