IBN
Închide
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii ştiinţifice
Fondatori
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului "Regele Mihai I al României"
Tirajul revistei   100
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-03-13 12:38
Colegiul de redacţie
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 20 / 2014  (2 din 4)1    
 2014  (2 din 4)3    
Nr. 20(3) 1
Nr. 20(2) 2
imagine

pISSN: 2069-0053
eISSN: 1453-1399
Journal of Agroalimentary Processes and Technologies

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2014 - 2014
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcate
Articole36090
Volume227117
Total588017

Vizualizări   137Descărcări   10

Conţinutul numărului de revistă

The influence of pressure on chemical and physical parametres of white and red wines obtained by dealcoholization method 215-218
Taran Nicolae , Stoleicova (Vasiucovici) Svetlana , Soldatenco (Grigorean) Olga , Morari Boris