IBN
Închide
Morari Boris
Brevete
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(2)
ORCiD

Teze/Rezumate în culegeri - 4.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 6
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 6
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 4
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 13
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 2
  • 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 2

2021 - 1

Red wine and food pairing that brings beneficial effects on the health from a scientific point of view
Taran Nicolae1 , Soldatenco (Grigorean) Olga1 , Morari Boris1 , Iurtsuc A.2 , Trotschii I.3
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca,
3 Minsk Grape Wines Factory
Наука, питание и здоровье
Partea 2. 2021. Минск, Республика Беларусь. ISBN 978-985-08-2746-3 (ч. 2).
Disponibil online 11 February, 2022. Descarcări-8. Vizualizări-482
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2020 - 1

The Influence of Climate Change on the Physico-Chemical Indices and Quality of Raw Material Wines for White Sparkling Wines Production from the Central Area of the Republic of Moldova
Taran Nicolae1 , Soldatenco Eugenia1 , Morari Boris1 , Soldatenco (Grigorean) Olga2
1 Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology,
2 Comrat State University
Uluslararası Tarım Kongresi
Ediția 3. 2020. Hammamet. ISBN 978-605-80128-2-0.
Disponibil online 4 January, 2024. Descarcări-1. Vizualizări-78
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 2 of 2