Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani | |||
Proiecte | (3) |
ORCiD
Google Scholar ID
Teze/Rezumate în culegeri - 16.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 15
- 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 5
- 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 4
- 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
- 4. Articole în reviste de peste hotare
- 4.1.Articole în reviste din WoS - 3
- 4.2.Articole în reviste din Scopus - 6
- 4.3.Articole în alte reviste științifice de peste hotare - 5
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 10
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 14
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 6
- 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
- 6.3.Alte publicații la manifestări științifice de peste hotare - 8
- 9. Publicații științifico-metodice și didactice
- 9.6.Ghid (indicații, îndrumări, recomandări, agende) metodic/ metodologic - 1
Antocyanic extracts from yeast winewaste |
Chiselita Oleg1 , Chiselitsa Natalia1 , Tofan Elena1 , Beshliu Alina1 , Efremova Nadejda1 , Danilis Marina1 , Rotaru Ana2 |
1 Institute of Microbiology and Biotechnology , 2 State Agrarian University of Moldova |
Microbial Biotechnology |
Ediția 5. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3555-6-8. |
Disponibil online 19 November, 2022. Descarcări-10. Vizualizări-352 |
Characterization of the mannoprotein extracts obtained from wine industry waste |
Beshliu Alina , Chiselitsa Natalia , Chiselita Oleg , Efremova Nadejda , Tofan Elena , Lozan (Sprincean) Ana |
Institute of Microbiology and Biotechnology |
Microbial Biotechnology |
Ediția 5. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3555-6-8. |
Disponibil online 19 November, 2022. Descarcări-15. Vizualizări-321 |
Evaluation of the quality of vegan sauce with the addition of multifunctional compounds |
Boiştean Alina1 , Chirsanova (Calcatiniuc) Aurica1 , Chiselitsa Natalia2 , Chiselita Oleg2 |
1 Technical University of Moldova, 2 Institute of Microbiology and Biotechnology |
Modern Technologies in the Food Industry |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF). |
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-16. Vizualizări-396 |
The prospects of application of aminoproteic extracts from yeasts of wine sediments |
Efremova Nadejda , Beshliu Alina , Chiselitsa Natalia , Chiselita Oleg , Tofan Elena , Danilis Marina |
Institute of Microbiology and Biotechnology |
Microbial Biotechnology |
Ediția 5. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-3555-6-8. |
Disponibil online 21 November, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-253 |
Valorization of wine yeast sediments as a source of lipid preparations |
Tofan Elena , Chiselitsa Natalia , Chiselita Oleg , Beshliu Alina , Efremova Nadejda |
Institute of Microbiology and Biotechnology |
Life sciences in the dialogue of generations: connections between universities, academia and business community |
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-159-80-7. |
Disponibil online 16 November, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-318 |
Utilizarea levurilor din sedimentele de la vinificaţie ca sursă de principii bioactive individuale |
Chiseliţă Oleg |
Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 6. 2008. Chişinău. ISBN 978-9975-62-196-0. |
Disponibil online 24 May, 2021. Descarcări-12. Vizualizări-427 |